Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki érzett már így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érzett már így a facebookkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már pár napja egyáltalán nem voltam fent egy percet sem, Messengerem sincsen, és valamiért hihetetlen jól esik a magány és a nyugalom. Nem zaklatnak bizonyos emberek, és így azt sem látom, hogy ki az, aki nem ír...

Azon is gondolkodtam, hogy letörlöm magamat, úgyis csupa hülyeséggel van tele az üzenőfal mindig.

2016. márc. 6. 19:35
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

"Csak ha meg letörlöd magad,az lesz az embereknek a reakciója mikor meglátnak,hogy Jéé,te még élsz?!"

Hát akinek ez a reakciója, és ilyen ritkán találkozunk, azzal nyilván a facebookon sem csevegnék napi szinten...

2016. márc. 6. 20:59
 32/53 anonim ***** válasza:
89%

Én töröltem magam, helyette csináltam 1 fake profilt 0 ismerőssel meg egyetemi dolgokkal, csoportbeszélgetésekkel amik kellenek.

Sokkal hasznosabb így ez a felület mint ha lenne rajta 900 ismerősöm.

Csak az ír akinek én is írok, akinek nagyon hiányzok az tud írni viberen vagy whatsapp-on. Nem talál meg semmi hülye, 100%-ban szűrve van a kéretlen tartalomtól, mivel nincs is tartalom és nem is hiányzik. Neten nem szoktam ismerkedni így ez engem nem érint hátrányosan.

Bónusz: napi 1-2 órát megspórolok vele, hogy nem lógok rajta.

Mióta nincs, sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Rájöttem, hogy a facebook sokakra mentális terhet rak. Ez megszűnt. Sokan kérdezik, hogy hova tűntem, de ez ugyanúgy nem fog engem visszavinni, nekem nem hiányzik abszolút.

Soha nem éreztem késztetést, hogy magamról vagy másról rakjak ki képeket/videókat óránként, naponta vagy akár hetente/havonta, szóval ez a beteges hajlam belőlem hiányzik/hiányzott és valószínűsíthető, hogy ez az ami miatt abszolút nem vágyok vissza saját profillal az fb-re.

Hasznom még soha nem származott belőle.

A hasznos,tartalmas kapcsolatok nem ott születnek :) .

2016. márc. 6. 21:00
 33/53 anonim ***** válasza:
Összességében a féjszbuk többet árt mint használ.
2016. márc. 6. 21:07
 34/53 ~OnLány~ ***** válasza:

Az e-mailt sem sokan használják.

Mondjuk én sem nagyon,havonta ha egyszer megnézem,mert úgysem kapok semmit.Szóval ez is kilőve.

2016. márc. 6. 21:14
 35/53 A kérdező kommentje:
Igen, de ha megmondod valakinek, hogy ott tudtok beszélni, akkor tudni fogják.
2016. márc. 6. 21:15
 36/53 anonim ***** válasza:
E-mailt nem használják? Érdekes, az imserőseim közül e-mail címe mindenkinek van, ellenben facebookja nem.
2016. márc. 6. 21:20
 37/53 anonim ***** válasza:
Ja, ráadásul a facebook-regisztrácoó is email címhez kötött, szóval email címe mindenkinek van, akinek van facebookja...:D
2016. márc. 6. 21:21
 38/53 anonim ***** válasza:

Én töröltem magam jó ideje, mert mikor nem találtam wifit, nagyon magányosnak éreztem magam. :)

A messengert lehet használni Facebook regisztráció nélkül is!

2016. márc. 6. 21:25
 39/53 ~OnLány~ ***** válasza:

Én nem azt mondtam,hogy nincs e-mail cimük,sem nekem. :)

Hiszen ide is azzal kell regisztrálni,mindenhová az kell.Csak nálunk meg a Facebookot használja mindenki.És nem akarom azt mondani,hogy e-mailen üzenjenek,nekem nincs bajom abszolút a Facebookkal.

2016. márc. 6. 21:33
 40/53 anonim ***** válasza:
2016. márc. 6. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!