Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki érzett már így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érzett már így a facebookkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már pár napja egyáltalán nem voltam fent egy percet sem, Messengerem sincsen, és valamiért hihetetlen jól esik a magány és a nyugalom. Nem zaklatnak bizonyos emberek, és így azt sem látom, hogy ki az, aki nem ír...

Azon is gondolkodtam, hogy letörlöm magamat, úgyis csupa hülyeséggel van tele az üzenőfal mindig.

2016. márc. 6. 19:35
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
90%

Nem, nem azért, hanem mert rögtön "álszent nyafogás"-nak minősítesz valamit ami éppen nem tetszik neked. Gondolom a kötelező vélemény a "fészbúk az jó, éljen, éljen, kell a világnak ez a haladás éljen, éljen, gyűlölöm a magyarokat, hajrá zsidók, hajrá romák"

2016. márc. 6. 20:36
 22/53 ~OnLány~ ***** válasza:
63%

Én sem lógok rajta napi fél óránál többet.

De minden rokonom külföldön él vagy dolgozik,valahol muszáj velük kommunikálnom.

Jobb érzés volt,ha énsem mentem rá föl pár napig,de kénytelen vagyok,ha beszélni akarok az ismerőseimmel,főleg,hogy nem is egy helyen élünk.

És jól jön akkor is,ha nincs a telefonomon pénz,ott is olyan mintha sms-t írnék.

2016. márc. 6. 20:37
 23/53 anonim ***** válasza:
53%

# 21

Te valami rettenetesen ostoba vagy. Attól, hogy nem állok be valamelyik végletbe még nem következik, hogy a másik mellé állok. Nem is tudom, hogy magyarázzam ezt úgy, hogy a nemlétező agyad is felfogja...

2016. márc. 6. 20:40
 24/53 anonim ***** válasza:
96%

Töröld nyugodtan magad. Én másfél otthagytam az egészet, mert már éreztem, hogy szó szerint függök tőle és az elejét vettem a dolognak, még mielőtt úgy járok, mint a kortársaim, akiknek szó szerint elvonási tünetei vannak, ha nem nézhetnek fel fél óránként Facebookra. A Facebook egyet jelent a magánélet teljes megszűnésével, vagyis egy olyan dologgal, mások előtt élni az életed és megosztani annak minden triviális momentumát egy olyan dolog, amit rettentően primitívnek és figyelemhajhásznak tartok, többek között ezért is hagytam ott, mert nem akartam ennek a részese lenni.

A nevével ellentétben a Facebook nem arcot ad, hanem elveszi azt, arctalan tömegemberré tesz, akinek semmi individualitása nincs a világon, csak egy kék kis kocka, amibe látszólag egyedi, de valójában milliószor elcsépelt szövegek sorozatát írhatod be.

2016. márc. 6. 20:43
 25/53 anonim ***** válasza:
78%
Facebook = virtuális karám a birkáknak
2016. márc. 6. 20:46
 26/53 ~OnLány~ ***** válasza:

Igen 24. válaszoló,ez igaz.

Csak ha meg letörlöd magad,az lesz az embereknek a reakciója mikor meglátnak,hogy Jéé,te még élsz?!

2016. márc. 6. 20:46
 27/53 A kérdező kommentje:
Emailben is lehet beszélgetni.
2016. márc. 6. 20:48
 28/53 anonim ***** válasza:
93%
7. vagyok. csak a lepontozoknak üzenném - nem a pontozás miatt járok ide, nem érdekel, csak most kikivánkozik belőlem - nekem pl. munka, iskola miatt muszáj fenn lennem. nem csak a netből van elegem, a mobilbol, Iphone-bol, mindenféle kütyüből is. több bajom van azota és többet stresszelek, amiota ezek uralják a világot. ma ete is elment egy orám pár spéci foto szerkesztegetésével, mentegetésével, amit muszáj volt megcsinálnom. emlékszem még a 2000 körüli évekre, amikor nem volt net, még mobil se sokaknak és sokkal kiegyensulyozottabb volt az életem.
2016. márc. 6. 20:52
 29/53 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is azok az idők hiányoznak...

2016. márc. 6. 20:56
 30/53 anonim ***** válasza:
27. Ja, így van, pl. mi az ismerőseimmel a gmail-en keresztül beszélgetünk, az is ingyenes, mobilnetről is múködik, azonnal megkapja az üzenetet (ha akarja), szóval az elég BADASS, hogy azért KELL fent lenni fa.szbúúkon, hogy tudjuk a kapcsolatot tartani az ismerősökkel/rokonokkal.
2016. márc. 6. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!