Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érzett már így a facebookkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Már pár napja egyáltalán nem voltam fent egy percet sem, Messengerem sincsen, és valamiért hihetetlen jól esik a magány és a nyugalom. Nem zaklatnak bizonyos emberek, és így azt sem látom, hogy ki az, aki nem ír...
Azon is gondolkodtam, hogy letörlöm magamat, úgyis csupa hülyeséggel van tele az üzenőfal mindig.
2016. márc. 6. 19:35
1/53 anonim válasza:
Én nem nagyon használom, de nem törölném le magam, mivel így lemaradnék sok értékes információról az egyetemi tanulmányaimmal kapcsolatban.
2/53 anonim válasza:
Sajnos kötelező fent lennem rajta, de utálom. Nem is használom.
3/53 anonim válasza:
Én nem vagyok fent, nem is akarok.
Letöröltem, nem hiányzik a sok butaság.
4/53 anonim válasza:
Én pontosan ezért nem vagyok fent semmilyen ehhez hasonló social median.
5/53 anonim válasza:
Én fent vagyok de nem tudom igazából miért , az emberek többségének a hülyeségei le vannak tiltva, a csetren is csak 1-2 ember van egedélyezve, igazából nem tudom miért van.-
6/53 VirágésBence válasza:
Szerintem néha hasznos is tud lenni, érthető, ha nem szereted használni, de ha meg kommunikálni kellesz valahol, akkor nem lesz hol, bármikor jöhet egy ilyen szituáció, jó az, ha ott van tartaléknak, szerintem felesleges törölnöd magad.
7/53 anonim válasza:
az egész net- és médiaorientált világbol elegem vam 5-6 éve.
8/53 anonim válasza:
Szerinted miért nincs facebookom?
9/53 anonim válasza:
Én is csak havonta 1-2x lépek be néhány percre, hihetetlen jó érzés, hogy nincsen. Igaz vannak akik a lájkok hiánya miatt megszüntették velem a kapcsolatot, de akiknek ez fontos, az annyit is ér!
10/53 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem azokat, akik ennyire utálják, de közben használják. Én a barátaimmal, ismerőseimmel tartom a kapcsolatot, a főoldalon azok az emberek jelennek meg akik érdekelnek, plusz még pár oldal. Nem kötelező az összes hülyével foglalkozni, én nem tervezem hogy letörölném magam, mert vagyok olyan értelmi szinten sokakkal ellentétben, hogy tudom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!