Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek olyan lányokkal, akik kirándulni szeretnek?
Nagyon szeretek kirándulni a természetben és jó lenne egy olyan pár, akivel együtt mehetnénk. Bringázni is imádok, de nem túl sok biciklista lányt találni. Gondoltam rá, hogy nagyobb, több tucat embernek szervezett túrákon ismerkednék, voltam is ilyeneken, de mindenki az ismerősével, barátjával, családjával volt, és ilyenkor nehezebb az ismerkedés. Mit tanácsoltok, milyen fórumon és Fb-csoportban keressek egyedülálló lányokat, akik szintén ilyen túrázósak? :)
24/F
Velencei tavat tekertem éppen körbe, mikor elhúzott mellettem egy országútis csaj, 40 perc múlva sikerült utolérnem... Azóta a feleségem...
Amúgy túrán ha ott van az ismerőse valakinek attól még nyugodtan ismerkedhetsz...
Túrázós, természetjárós lányok engem is érdekelnének, jelenleg a munkám során is hasonló dolgokkal foglalkozom :)
26/F
Én biciklizni szeretek. :)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!