Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen pasiként találhatok párt? Hogy ismerkedjek?
Ez most lehet hogy fura lesz, de én egy olyan pasi vagyok, aki lányosan szeret öltözködni, kinézni. A lányokat szeretem és nem akarok nő lenni, de akkor érzem jól magam, ha így nézhetek ki. Ja és egyébként megy is az arcomhoz, alkatomhoz, tehát jól is áll nekem.
A viselkedésem egyébként nem kifejezetten lányos, inkább androgünnek mondanám magam. Találhatok olyan lányt, akinek így tetszemónék? Hol kellene próbálkoznom?
Emo csajoknak gondolom bejönnél, csak azok már nem igazán vannak.
Egyébként meg tisztázzunk már egy dolgot. mi az, hogy lányosan öltözöl? Szoknyákat veszel fel, melltartót, harisnyád, esetleg sminkeled is magad?
Nem, olyan ruhát nem hordok, ami csak egy női testen mutatna jól, nem bohócot akarok csinálni magamból. Valamennyire sminkelek, de nem nagyon erősen. Így képzeld el kb:
Szerintem ha jól áll neked ez a stílus, akkor semmi baj nincs vele. Akkor van gáz, ha erőlteted és
nincs veled összhangban.
De ha passzol hozzád, akkor okés.
Bármilyen nővel ismerkedhetsz, hiszen a nőknél a külső nem elsődleges, ne hallgass a média és a sikertelen pasik agymosására. Ha megfelelő személyiséged van, és érdekes vagy, akkor tudsz magadnak nőt találni, sőt a stílusod még a segítségedre is lehet, mivel nem mindennapi, ezért felfigyelhetnek rád jobban, mint egy átlag pasasra.
Sok sikert.
ha női testhez vonzódsz maximálisan, és nem tudod elképzelni férfival a szexuális érintkezést,akkor csak többet adsz magadra az átlagnál lehet :)
találhatsz szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!