Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre ismerkedjek kicsit komolyabb szándékkal?

Figyelt kérdés

Nos, ez lehet elég bután hangzó kérdés, viszont tényleg elgondolkodtató. Milyen tippeket lehet adni? Iskolában kb csak lányok vannak, társkeresőn meg csak idősebbek és szexre éhes pasik vannak. Szóval így adott a kérdés. Baráti körben minden srác foglalt kb, a csajszik sem ismernek nagyon srácokat, akiknek bemutatnának.

19L

2016. febr. 1. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Járj el közösségbe, egyébként meg ismerkedni mindenütt lehet, akár utazás közben is. Ha nem vagy ronda, nem bújod állandóan a telefonodat, és jeleket is adsz a férfiaknak, akkor előbb-utóbb meg fognak szólítani. Én is sokszor megismerkednék lányokkal, de nagyon belebújnak a maguk kis világába, és én sem vagyok szuperpasi, úgyhogy rendszerint hagyom az egészet a francba. Ismerkedni bárkivel és bárhol lehet, csak annyi a lényeg, hogy ki tudd szűrni a normálisakat.
2016. febr. 1. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
és a többi srác aki a baráti körödön kívül van?
2016. febr. 1. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
foglaltak, vagy kölcsönösen nem érdeklődünk egymás iránt. Nem olyan túl sok pasi ismerősöm van.
2016. febr. 1. 21:15
 4/8 anonim válasza:

@első: én sem ismerkenék olyan sráccal, aki 2016-ban a mindenütt (föl, avval stb.) szót használja. Ma már a mindenhol (fel, azzal stb.) az elfogadottabb.

@kérdező: 19 évesen felesleges komoly dolgokat kergetni. A srácoknak csak a szex kell, más semmi.

2016. febr. 1. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen. Sokuknak igen, csak szex. De nem kell általánosítani. Nekem se csak szex végett kell egy társ. Persze legyen az is, de számomra nem az a legfontosabb dolog. Ezer más miatt érdekel egy lány. Közös programok, együtt alvás, a családja, közös nyaralás, stb..

F22

2016. febr. 1. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
#4: Kösz a kiigazítást, én sem ismerkednék ilyen szőrszálhasogató emberrel. Egyébként ha nagyon kötekedni akarnék, akkor pl. az Értelmező kéziszótárban a "mindenütt" a választékos kifejezés, igaz, nekem még a 90-es évekből való kiadás van meg, de nem hinném, hogy ilyen szavakon kellene fennakadnia bárkinek is, max. annak, akinek nincs jobb dolga. Apropó: kár, hogy nincs offtopic gomb, ilyenkor jól jönne, hogy az agymenéseimmel ne barmoljak szét egy témát.
2016. febr. 1. 22:05
 7/8 A kérdező kommentje:

#4: nem akarlak megbántani, de engem nem feltétlen érdekel, ha nem beszél teljesen helyesen, mivel én sem. Anyukám vidékről költözött fel Pestre még fiatalon, csak egy-két szó van már, amit máshogy ejt vagy máshogy ragoz, de ezeket én is így használom, ha emiatt nem akarna valaki velem ismerkeni, mert véletlen e-vel mondok valamit, ami ma már ő-vel terjedt el, hát legyen, túl fogom élni.

Igen, nyilván sokan vannak, akik még éretlenek egy komolyabb kapcsolatra stb, lehet még én is, viszont nem d*gni szeretnék, hanem társat keresnék. Nem tudom, hogy gondolod, ilyen idősen, akkor várjak pár évet, és csak utána kezdjek bele a keresésbe. Amúgy sem biztos, ha találkozok valakivel feltétlen komoly tartós párkapcsolat lesz. Lehet évekkel később meg már "késő".

2016. febr. 1. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Elég bután is hangzik. Elég bután is gondolkodsz. Suli, meg baráti társaság. Édes Istenem... Nem ismerőst kell találni, azok azért barátok, haverok mert ott a helyük!

Nem is korodbelit, mert annak semmi értelme! Azon túl hogy semmit nem tud nyújtani, csak lehúzza az életed.

Társkeresőn csak degeneráltak vannak.

Csak eljársz valahova. Edzeni vagy beülni ismerősökkel, bármi. Útközben is láthatsz érdeklődő tekinteteket. Csak mosolyogj ha tetszik és ha nem mulya béna farok, akkor lépni fog. Csak ne tinikre meg a huszonpár évesekre figyelj...

2016. febr. 2. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!