Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan van még ilyen lány?
Jaguar. Nem értem ezt az állszent hozzászólást. Mi baj a feszülős nadrággal?
Most járjon mindenki lógós cuccokban, ha nem is az a stílusa? Nem attól lesz valaki ribi mert leggings van rajta. Én is hordom, a barátomnak tetszik mert van hozzá alakom. Akkor ez feljogosít téged meg még pár szőklátókörűt hogy ledegradáljon mert jajjj cicanaci van rajta...érdekes.
Ha meg nem lenne valaki divatos nem adna magára az lenne a baj.
Igen, vannak még ilyen lányok, csak ők nektek láthatatlanok. Én is ilyen vagyok, mégsem kellek már egy ideje senkinek. Hát ez van...
És engem dobott már rendes, normális gondolkodású férfi is, azzal a dumával, hogy "ő nem rám vár", és itt előadta, hogy milyen KÜLSŐ tulajdonságom nincs, ami neki kellene. Konkrétan, hogy kicsit sem hasonlítok a nőideáljára. OK. Pedig jól el voltunk, és láttam, hogy tetszem neki. De hát, ami nem, az nem.
Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek. Én is ilyen vagyok.
"Igen, vannak még ilyen lányok, csak ők nektek láthatatlanok. Én is ilyen vagyok, mégsem kellek már egy ideje senkinek. Hát ez van... "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!