Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan van még ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan van még ilyen lány?

Figyelt kérdés
Valószínűleg ez most megint egy újabb sírós kérdésnek fog tűnni, de miért ilyenek a nők? Miért nem képesek elmondani mit akarnak, miért hülyítik az embert? Miért könnyűvérűek sokan? Nem akarok általánosítani, de a lányok/nők többsége ilyen. Sőt ahogy "lejjebb megyek" életkorban egyre rosszabbak. Van még egyáltalán olyan lány, aki nem bulizik és issza le magát, aki szeret olvasni, moziba járni, aki szép, aranyos, MEGBÍZHATÓ, egyenes, aki értékeli, ha rendesen vele és nem az jön be nekik, ha valaki fszkalap, aki vevő a romantikára? Én sajnos amikor önmagamat adtam a jó fiút, az igazi önmagamat, akkor mindig csúnyán pofára ejtettek. Aztán szépen beálltam pawanak, majd rossz fiúnak, eljátszottam, hogy bunkó állat vagyok és hirtelen lett sikerem is, mégha legbelül pocsékul is éreztem magam. Volt barátnőm, de semelyiknek nem tudtam "átadni a lelkem" egy részét, amire már régóta vágyom. 21f
2016. jan. 13. 19:55
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

"gyakran a legnormálisabb lányokról is kiderül, hogy hihetetlen nagy szemétládák"

Altalaban nem szemetladak, annyira nincs onbizalmuk es akkora szeretet / elfogadas hianyuk van hogy barmire kepesek hogy megkapjak. Egy ideig eljatszak hogy milyen jo csajok, milyen menok, nepszeruek de nyilvan egy kapcsolatban ezt nem lehet sokaig csinalni es gyorsan kiderul az igazsag. Ilyeszto mire kepes egy onbizalom hianyos no.

2016. jan. 13. 20:09
 12/55 anonim ***** válasza:
24%
És miért vannak tele a társkeresők magamutogató csajokkal? Jaj ne szenteskedjünk már...
2016. jan. 13. 20:10
 13/55 anonim ***** válasza:
0%
és miért vannak tele a discok ki éhezett csajokkal? hagyjuk már...
2016. jan. 13. 20:11
 14/55 anonim ***** válasza:
#9 ajánlom figyelmedbe a CSAK szócskát. Illetve, hogy ez nem az én gondolatom, csak felsoroltam a sztereotípiákat, ahogy a kérdező is tette a lányokkal.
2016. jan. 13. 20:12
 15/55 anonim ***** válasza:
94%

Én ezt a vitát itt lezárom :D Ha egyszer a fejetekbe vettétek, hogy nincs normális nő, onnantól kezdve számotokra nem is lesz :D Mindegy, ti gondotok, nem az enyém.

Triste Corazon, a privátodra válaszolva: nem vagyok férfigyűlölő, nem mondom hogy minden férfi egy mocsok, de azért az úgy nem fair, hogy azt állítjátok, nincs normális nő, bezzeg normális pasitól meg hemzseg az ország. Hagyjuk már.

2016. jan. 13. 20:13
 16/55 anonim ***** válasza:
3%

Meg miért láttam szilveszter estén több miniszoknyás lányt egy vékony harisnyában (-10 fokban...) az utcán mint nyáron?

Biztosan römizni meg társasozni mentek olyan szerelésekben. Ezek után meg csodálkoznak, ha a fiúk szexen felül többet nem igazán akarnak.

2016. jan. 13. 20:13
 17/55 anonim ***** válasza:
91%

'És miért vannak tele a társkeresők magamutogató csajokkal? Jaj ne szenteskedjünk már...'

Ilyen alapon a kérdező is csak szenteskedik. Kirakják magukat a fiúk is, meg a lányok, miért is csak az egyik szenteskedés a másik meg sajnálatra méltó és igazat beszélő?

2016. jan. 13. 20:14
 18/55 anonim ***** válasza:
91%

Van még olyan "férfi", aki nem sírja tele az oldalt?

Ja, igen, van, csak te nem tartozol közéjük, kérdező...

2016. jan. 13. 20:14
 19/55 anonim ***** válasza:
kereslet kínálat törvénye amíg vannak könnyű vérű csajok addig lesznek nem komoly kapcsolatot kereső pasik! ha nincs k**rva kurafi sincs régi mondás
2016. jan. 13. 20:15
 20/55 anonim ***** válasza:
93%

Nem voltam soha szórakozóhelyen, nem ok nélkül, tehát egyáltalán nem vágyom rá, bort-pezsgőt néhány kortyot iszok karácsonykor, szilveszterkor, meg nagyon ritkán, ha valamit ünneplünk, de nem szeretem, vodkával kínáltak a legutóbb, amit még sosem ittam, de visszautasítottam. Ha van egy kis szabadidőm, akkor azt olvasással töltöm, egész napokat végig tudok olvasni anélkül, hogy késztetést éreznék arra, hogy megnézzem, ki lájkolta a képemet, vagy miket raktak ki éppen mások, délelőtt 10-től egy jó 10 órán keresztül csak addig voltam elérhető elég sokszor, amíg szóltam, hogy nem leszek, majd csak este, mert olvasok. Nem bírom a bunkó stílust, nem tudom biztonságban érezni magam egy bunkó fiú mellett, a veszekedéseket végképp nem bírnám ki, nem kell ahhoz kifejezetten bunkónak sem lenni, elég az érzéketlenség látszata. Szerettem már úgy bele valakibe, hogy semmit nem tudtam róla, csak a személyiségét ismertem, azt is csak internetes beszélgetés formájában, de éjszakákat beszéltem végig vele, ennek már fél éve, hogy tart, de ez egy elég hosszú történet. :)

Mellesleg korban 3 évet "lejjebb kell menned", szóval nem, azt hiszem én nem létezem.

2016. jan. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!