Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan van még ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan van még ilyen lány?

Figyelt kérdés
Valószínűleg ez most megint egy újabb sírós kérdésnek fog tűnni, de miért ilyenek a nők? Miért nem képesek elmondani mit akarnak, miért hülyítik az embert? Miért könnyűvérűek sokan? Nem akarok általánosítani, de a lányok/nők többsége ilyen. Sőt ahogy "lejjebb megyek" életkorban egyre rosszabbak. Van még egyáltalán olyan lány, aki nem bulizik és issza le magát, aki szeret olvasni, moziba járni, aki szép, aranyos, MEGBÍZHATÓ, egyenes, aki értékeli, ha rendesen vele és nem az jön be nekik, ha valaki fszkalap, aki vevő a romantikára? Én sajnos amikor önmagamat adtam a jó fiút, az igazi önmagamat, akkor mindig csúnyán pofára ejtettek. Aztán szépen beálltam pawanak, majd rossz fiúnak, eljátszottam, hogy bunkó állat vagyok és hirtelen lett sikerem is, mégha legbelül pocsékul is éreztem magam. Volt barátnőm, de semelyiknek nem tudtam "átadni a lelkem" egy részét, amire már régóta vágyom. 21f
2016. jan. 13. 19:55
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
63%
# 28 Időpont ma 20:33 - Azért titeket sem nagyon kell félteni...
2016. jan. 13. 20:37
 32/55 anonim ***** válasza:
És már megint... XDD
2016. jan. 13. 20:39
 33/55 anonim ***** válasza:
76%

Hát igen, ahogy normális fiúk is vannak, csak egyre kevesebb. :))

Most mégis egy ilyen nyavajgást, amit már ezerszer kiírtak meg tud oldani Kis Gizi aki otthon olvassa a kérdést és sosem találkozott a kérdezővel meg a többi lányra sincs befolyása?

2016. jan. 13. 20:45
 34/55 anonim ***** válasza:
Amúgy meg te is ugyanúgy hárítasz. A fiúk azért olyanok mert a lányok... Te sem tudsz okosabb megoldást a problémára csak azt, hogy a lányok csinálják ezt meg azt, ahogy a fiúknak tetszik meg ahogy azt ők elgondolták, és akkor majd a fiúk talán...
2016. jan. 13. 20:49
 35/55 anonim ***** válasza:
86%

Én szeretek olvasni, moziba járni, szép vagyok (már akinek), aranyos is, megbízható és egyenes, szeretem ha egy fiú kedves, törődik velem. Egyetemre járok, mellette dolgozom, több idegennyelven beszélek. Nem öltözködöm kihívóan, nincs rajtam egy vakolat smink. Szingli vagyok.

Ja, és k*b*szott sokat káromkodok, röhögök a fingós poénokon és havonta 1x eljárok bulizni, ahol leiszok mindenkit az asztal alá. :DDDDDDD

Miért kell mindenkit beskatulyázni pár tulajdonság alapján? :D Lehet te is jobban tennéd ha nem ítélkeznél pár tulajdonság alapján...

22L

2016. jan. 13. 20:49
 36/55 anonim ***** válasza:
92%

A miniszoknyás dologhoz: Érdekes, a leszbikusok tudják türtőztetni magukat, ha egy nőt miniszoknyában látnak, de a férfiak nagy része nem?

Illetve, nem rólatok szól a világ, én pl ha felveszek egy miniszoknyát, azt azért teszem, mert csinosnak érzem magam, és nem azért, mert ezzel akarom "bevonzani" magamnak a férfiakat... Nem is tekinteném potenciális jelöltnek azt, aki csak akkor néz meg, ha szoknya van rajtam, egyébként meg hozzám se akarna szólni.

2016. jan. 13. 20:50
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Minden ilyen kérdésnél a vitatkozások annyit érnek, mintha adnátok a szarnak egy pofont. Úgyis egyéni szinten dől el minden, felesleges egymásnak esnetek. Ceep Calm! :D
 38/55 anonim ***** válasza:
*Keep
 39/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Látom valaki egyet ért velem, valaki nagyon magára vette a dolgot... Én nem "sírni" akarok, de nagyon el vagyok keseredve, mert arról a lányról is kiderült, hogy egy hlye pica akiről sosem hittem volna. Amikor gimis is voltam úgy udvaroltam lányoknak tényleg mintegy régi vágású gentleman. Sose jött be. Az persze bejött, amikor hetekig nem is köszöntem annak a csajnak a sulidban , akit egy szalagavatós buliban szedtem össze...
2016. jan. 13. 20:53
 40/55 anonim ***** válasza:
alamuszi nyuszi nagyot ugrik kérdező akiről nem is gondoltam az volt a környék legnagyobb ringlószilvája
2016. jan. 13. 20:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!