Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan van még ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan van még ilyen lány?

Figyelt kérdés
Valószínűleg ez most megint egy újabb sírós kérdésnek fog tűnni, de miért ilyenek a nők? Miért nem képesek elmondani mit akarnak, miért hülyítik az embert? Miért könnyűvérűek sokan? Nem akarok általánosítani, de a lányok/nők többsége ilyen. Sőt ahogy "lejjebb megyek" életkorban egyre rosszabbak. Van még egyáltalán olyan lány, aki nem bulizik és issza le magát, aki szeret olvasni, moziba járni, aki szép, aranyos, MEGBÍZHATÓ, egyenes, aki értékeli, ha rendesen vele és nem az jön be nekik, ha valaki fszkalap, aki vevő a romantikára? Én sajnos amikor önmagamat adtam a jó fiút, az igazi önmagamat, akkor mindig csúnyán pofára ejtettek. Aztán szépen beálltam pawanak, majd rossz fiúnak, eljátszottam, hogy bunkó állat vagyok és hirtelen lett sikerem is, mégha legbelül pocsékul is éreztem magam. Volt barátnőm, de semelyiknek nem tudtam "átadni a lelkem" egy részét, amire már régóta vágyom. 21f
2016. jan. 13. 19:55
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
60%

Ja, az meg nehogy már bűn legyen ha valaki bikiniben van. Ilyen alapon strandra se menjen az ember, mert akkor könnyűvérű lesz. Vagy mi a különbség aközött, hogy élőben látod bikiniben, vagy egy képen?

Tapadós nadrágban én meg speciel azért járok, mert a farmerok vagy olyanok mint egy zsák, vagy elszorítja a lábam és felpuffaszt. Ez meg kényelmes. Lehet vele gép előtt ülni összehajtogatva, meg boltba menni meg mindent. Tojok rá, hogy a fiúk mit gondolnak róla.

2016. jan. 13. 20:56
 42/55 anonim ***** válasza:
29%

"mert csinosnak érzem magam, és nem azért, mert ezzel akarom "bevonzani" magamnak a férfiakat..."

Ennek a kijelentésnek semmi értelme nincs.

71%-os, látom mindenre van válaszod.

Nem is lehet veled vitázni mert úgyis addig nem nyugszol amíg nem úgy hozod ki a dolgokat, hogy neked volt igazad. Hát adok most egy kis kellemes érzetet, igazad van!

2016. jan. 13. 21:00
 43/55 anonim ***** válasza:
74%

'mert arról a lányról is kiderült, hogy egy hlye pica akiről sosem hittem volna'

Velem is ugyanez volt, csak fordítva. Hiába kerestem egy cuki, kedves, csendes, nem menő, zseni fiúkát, mégis egy bunkó állat lett belőle miután szakított velem, aki részegen zaklat meg fellök ha szembejön velem. Akkor most mi van? Még a végén kiderül, hogy emberek vannak, jobbak és rosszabbak, nem csúnya gonosz lányok. Így jártunk. Máskor meg összejön. Vagy másnak.

2016. jan. 13. 21:01
 44/55 anonim ***** válasza:
71%
Miért nincs értelme? Nem érezhetem magam csinosnak, csak magamért? Inkább utáljam annyira magam, hogy csak a férfiaknak akarjak megfelelni? Kösz, inkább kihagyom.
2016. jan. 13. 21:02
 45/55 anonim ***** válasza:
Miért, te talán nem a saját igazad hajtogatod aminek meg erősen 'rosszabbak a lányok mint a fiúk' íze van? xD Ki mondja meg, hogy melyiknek van több joga?
2016. jan. 13. 21:03
 46/55 anonim ***** válasza:
46%
látom marceline dávidkája ma nem ér rá és itt veri a nyálát mint az ovisok :D
2016. jan. 13. 21:05
 47/55 anonim ***** válasza:

Sehol nem mondtam, hogy a fiúk egy fokkal is jobbak lennének. Azt is látom, hogy a fiúk mennyire nevetségesek néha. Legtöbbször zsák a foltját alapon meg is találják egymást az "olyan" lányokkal.

Csakhogy egyszerűen az az oldal engem nem érint, ilyen formán nem érdekel. Nem a fiúkat nézem, felőlem lehetnek akármilyenek.

2016. jan. 13. 21:12
 48/55 anonim ***** válasza:
2016. jan. 13. 21:54
 49/55 anonim ***** válasza:
4%

Nincsen,nem létezik szerintem.Én még soha életemben nem találkoztam egy ilyennel sem...

24/F

2016. jan. 13. 23:36
 50/55 anonim ***** válasza:
Van ilyen fiú (kevés) és van ilyen lány is (még kevesebb). De ne add fel. Én is hanonlót keresek. (: 20/L
2016. jan. 14. 00:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!