Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan van még ilyen lány?
Ja, az meg nehogy már bűn legyen ha valaki bikiniben van. Ilyen alapon strandra se menjen az ember, mert akkor könnyűvérű lesz. Vagy mi a különbség aközött, hogy élőben látod bikiniben, vagy egy képen?
Tapadós nadrágban én meg speciel azért járok, mert a farmerok vagy olyanok mint egy zsák, vagy elszorítja a lábam és felpuffaszt. Ez meg kényelmes. Lehet vele gép előtt ülni összehajtogatva, meg boltba menni meg mindent. Tojok rá, hogy a fiúk mit gondolnak róla.
"mert csinosnak érzem magam, és nem azért, mert ezzel akarom "bevonzani" magamnak a férfiakat..."
Ennek a kijelentésnek semmi értelme nincs.
71%-os, látom mindenre van válaszod.
Nem is lehet veled vitázni mert úgyis addig nem nyugszol amíg nem úgy hozod ki a dolgokat, hogy neked volt igazad. Hát adok most egy kis kellemes érzetet, igazad van!
'mert arról a lányról is kiderült, hogy egy hlye pica akiről sosem hittem volna'
Velem is ugyanez volt, csak fordítva. Hiába kerestem egy cuki, kedves, csendes, nem menő, zseni fiúkát, mégis egy bunkó állat lett belőle miután szakított velem, aki részegen zaklat meg fellök ha szembejön velem. Akkor most mi van? Még a végén kiderül, hogy emberek vannak, jobbak és rosszabbak, nem csúnya gonosz lányok. Így jártunk. Máskor meg összejön. Vagy másnak.
Sehol nem mondtam, hogy a fiúk egy fokkal is jobbak lennének. Azt is látom, hogy a fiúk mennyire nevetségesek néha. Legtöbbször zsák a foltját alapon meg is találják egymást az "olyan" lányokkal.
Csakhogy egyszerűen az az oldal engem nem érint, ilyen formán nem érdekel. Nem a fiúkat nézem, felőlem lehetnek akármilyenek.
Nincsen,nem létezik szerintem.Én még soha életemben nem találkoztam egy ilyennel sem...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!