Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ennyi egyedülálló, mert a pasik nem próbálkoznak?
pasi vagyok. Most nem a "azért van ennyi egyedülálló, mert a nők igényei megnőttek " megközelítést használnám. A nőket kérdezem, az nem lehet, hogy a pasik félnek manapság, gyávábbak? Én nagyon ritkán hallom bármilyen barátomtól, hogy "nyomulok XyRa "
Lányok, próbálkoznak nálatok rendesen?
Mit jelent az, hogy rendszeresen? Évente kettő? Mert nálam pl ez a ráta játszik, az itt elfogadott nézet (hogy csúnya lányokat is naponta 10en leszólítják) helyett.
Ja, és abból a kettőből az egyik fütyül, mintha valami kutya lennék. A másik meg külföldi, aki útbaigazítást kér. Ennyit erről :) Nem tudom milyen körben mozogsz, de én is tudok ellenpéldákat felhozni, de fölösleges, úgyis én vagyok hazugnak beállítva. :D Nehogy már egyszer ne nektek legyen igazatok.
Igen, de nem azért mert gyávábbak. Nekem az tűnt fel, hogy hiába próbálkoznék én bárkinél, ha nem jövök be a lánynak elsőre és Ő nem jön oda vagy nem mutat semmilyen jelet, hogy szabad a pálya, akkor értelmetlen az egész. Magyarán egy férfi hiába szólít le naponta 100 nőt, attól még nem lesz sikeres és semmi sem fog változni. Csak elterjed a hír, hogy van egy idióta, aki véletlenszerűen embereket állít meg az utcán.
A másik dolog meg az, hogy igazából nincs is kinél próbálkoznom. Aki normális és tetszik külsőre és belsőre is mind foglalt. A legtöbb környezetemben lévő egyéb lánynak is biztos hogy van kapcsolata meg a harmadik kategória akikkel egyszerűen lehetetlen ismerkedni, úgy néznek és viselkednek az emberrel mintha az ördög lenne vagy valami undorító szörny. És ilyen rengeteg van sajnos.
Írta valaki, hogy a férfiak 1-2 sikertelen próbálkozás után megunják, és nem próbálkoznak többet.
Szerintem a legtöbb férfi, imára kulcsolná a kezét, ha csak 1-2 sikertelen próbálkozás után lenne barátnője.
Csak a mai világban 10-nőből 8-nak elég ha van kocsid lakásod, stb...., ha amúgy leszarod a nő fejét, bunkó vagy vele az se baj, ellensúlyozzák az anyagiak, vagy a kinézet.
Nekem éppen van barátnőm, szóval nem egy megkeseredett valaki szól belőlem, aki nem látott évek óta puncit.
De tudnék mesélni nem is tudom, hogy siralmas, vagy nevetséges kategóriába tartozó történeteket.
Én gyerekkorom óta edzek, kimondottan izmos vagyok, 42-es bicepszem van. És volt olyan nő aki azzal az indokkal rázott le, hogy ő az izmos férfiakat szereti. :D
Komolyan lehet annak a hölgyikének még Arnold Schwarzenegger se lett volna elég izmos fénykorában. :D
És lehet mondani, hogy ez csak 1 hülye nő, de ma az a baj, hogy több az ilyen nő mint a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!