Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ennyi egyedülálló, mert a pasik nem próbálkoznak?
pasi vagyok. Most nem a "azért van ennyi egyedülálló, mert a nők igényei megnőttek " megközelítést használnám. A nőket kérdezem, az nem lehet, hogy a pasik félnek manapság, gyávábbak? Én nagyon ritkán hallom bármilyen barátomtól, hogy "nyomulok XyRa "
Lányok, próbálkoznak nálatok rendesen?
Én pasiként válaszolok, ezért előre elnézést.
Én személy szerint azért nem próbálkozom, mert rengeteg lányt felszínesnek tartok. Úgy gondolom, hogy kevesen vannak olyanok(nem csak lányok),akik tényleg arra mennének, hogy társat, a szó klasszikus értelmében, találjanak. De lehet, hogy ez csak egy általánosító és rövidlátó válasz, viszont nekem ez a véleményem.
Nagyon sok férfi szerintem próbálkozott 1-2 nőnél, nem jött be, feladták, és most arra várnak, hogy őket szedje fel egy nő, hogy nála próbálkozzanak.
Valljuk be, azért mégis kevés nő szokott leszólítani férfiakat, és ha egyikőjük se szólít le senkit, akkor nem is fognak egymásra találni... Tipikus eset, hogy egy visszahúzódóbb férfi ugyanilyen nőt szeretne, csak nem mer lépni, ahogy az ilyen nő sem.
Legalábbis nekem ez a meglátásom.
Nem nem próbálkozom az utcán, mert nem tartózkodom az utcán.
Amúgy meg vadidegen nőnél mondjuk tescoban, akiről semmit nem tudok, nem fogok kérdezősködni.
Én nem próbálkozom mindenféle ismeretlennél, mert ott egyértelmű, hogy nem komoly a szándék. Előbb meg kell ismernem az illetőt legalább minimálisan, arra pedig nem nagyon van lehetőség átlag élethelyzetekben sajnos. Persze vannak kivételes esetek. Általános értelemben véve nem nyomulok. Én csak egy lányt keresnék aki valahogy hozzám hasonlóan gondolkodik. Buliba nem is járok mert kizárt, hogy ott ilyet találjak.
Akit arra érdemesnek találok, azzal próbálom felvenni a kapcsolatot s beszélgetni, hogy megismerjük jobban egymást de ehhez mindkét félre szükség van.
Inkább online, mivel nem igazán járok olyan helyekre, de egyébként személyesen is elbeszélgetek lányokkal ha normálisak. Csak sajnos manapság egyre több az ilyen könnyűvérű, ők viszont nem igazán érdekelnek.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!