Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van ennyi egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ennyi egyedülálló, mert a pasik nem próbálkoznak?

Figyelt kérdés

pasi vagyok. Most nem a "azért van ennyi egyedülálló, mert a nők igényei megnőttek " megközelítést használnám. A nőket kérdezem, az nem lehet, hogy a pasik félnek manapság, gyávábbak? Én nagyon ritkán hallom bármilyen barátomtól, hogy "nyomulok XyRa "

Lányok, próbálkoznak nálatok rendesen?

2016. jan. 1. 16:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen közegben vagyok. Héba hóba előfordul rendezvényen. Ha olyan helyre megyek, évi egyszer, ahol nagyon oldott a hangulat, isznak és bátrabbak, olyankor többen odajönnek. De ez év közben nem jellemző. Nem szoktak utcán vagy boltban megszólítani. Gondolom aki többet eljár szórakozni, annál többen is próbálkoznak. Olyan exem is volt, akinek bár sok nője volt korábban, még sem mert próbálkozni hosszabb ideig nálam. Szóval egyénfüggő is.
2016. jan. 1. 16:23
 2/16 anonim ***** válasza:

Én pasiként válaszolok, ezért előre elnézést.

Én személy szerint azért nem próbálkozom, mert rengeteg lányt felszínesnek tartok. Úgy gondolom, hogy kevesen vannak olyanok(nem csak lányok),akik tényleg arra mennének, hogy társat, a szó klasszikus értelmében, találjanak. De lehet, hogy ez csak egy általánosító és rövidlátó válasz, viszont nekem ez a véleményem.

2016. jan. 1. 16:24
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
én próbálkozok mindig normálisan de mindig le ráznak és a bunkót választják aztán nekem sírnak hogy milyen bunkó paraszt a párom.....
2016. jan. 1. 16:30
 4/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok férfi szerintem próbálkozott 1-2 nőnél, nem jött be, feladták, és most arra várnak, hogy őket szedje fel egy nő, hogy nála próbálkozzanak.

Valljuk be, azért mégis kevés nő szokott leszólítani férfiakat, és ha egyikőjük se szólít le senkit, akkor nem is fognak egymásra találni... Tipikus eset, hogy egy visszahúzódóbb férfi ugyanilyen nőt szeretne, csak nem mer lépni, ahogy az ilyen nő sem.

Legalábbis nekem ez a meglátásom.

2016. jan. 1. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem nem próbálkozom az utcán, mert nem tartózkodom az utcán.

Amúgy meg vadidegen nőnél mondjuk tescoban, akiről semmit nem tudok, nem fogok kérdezősködni.

2016. jan. 1. 16:52
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
A nők egetverő igényei miatt van ennyi egyedülálló. Olyan lány nincs, akinél ne próbálkoznának rendszeresen, legfeljebb akkor, ha soha nem jár emberek közé, és interneten sem aktív.
2016. jan. 1. 16:55
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó, mert te férfiként biztosan tudod, hogy minden egyes lánynál hányan próbálkoznak. :D mindegy, ebbe ne menjünk bele... túl sok mesét hitettetek már el itt egymással
2016. jan. 1. 16:59
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
7 hagyjuk már ezt a kamu dumát unalmas... hogy nálatok nőknél soha senki nem próbálkozik ki hiszi el ?
2016. jan. 1. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha próbálkozik valaki, akkor amilyen szerencsém van, olyat találok, akinek csak szexre kellenék, amire én nem igazán vagyok vevő. Sajnos, tényleg nagyon kevesen próbálkoznak komoly kapcsolat reményében. 25N
2016. jan. 1. 17:49
 10/16 anonim ***** válasza:

Én nem próbálkozom mindenféle ismeretlennél, mert ott egyértelmű, hogy nem komoly a szándék. Előbb meg kell ismernem az illetőt legalább minimálisan, arra pedig nem nagyon van lehetőség átlag élethelyzetekben sajnos. Persze vannak kivételes esetek. Általános értelemben véve nem nyomulok. Én csak egy lányt keresnék aki valahogy hozzám hasonlóan gondolkodik. Buliba nem is járok mert kizárt, hogy ott ilyet találjak.

Akit arra érdemesnek találok, azzal próbálom felvenni a kapcsolatot s beszélgetni, hogy megismerjük jobban egymást de ehhez mindkét félre szükség van.

Inkább online, mivel nem igazán járok olyan helyekre, de egyébként személyesen is elbeszélgetek lányokkal ha normálisak. Csak sajnos manapság egyre több az ilyen könnyűvérű, ők viszont nem igazán érdekelnek.

25F

2016. jan. 1. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!