Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, egyedülálló anyukaként mikor kellene megmondanom a férfiaknak, akik leszólítanak, hogy gyerekem van?
Aki leszólít, annak minek megmondani? Ha egy leszólításból majd randikérés lesz, amiben benne is vagy, akkor.
Mondjuk: "Legyen inkább 8 után, az anyukám onnantól tud a lányomra vigyázni!"
Az első jót írt, bár én még árnyaltabban fogalmaznék, hogy a férfinak legyen lehetősége dönteni, hogy akarja-e így is. Mert igen rosszul esne, ha a fenti mondat után azt kapnám, hogy "ja, gyerek van? akkor ne is randizzunk!".
Szóval ha randikérésre kerül a sor, akkor mondanám, hogy részemről ez picivel több szervezést igényel, mert kisgyermekem van. Tehát bele se mennék addig a randiba, amíg nem tisztáztuk ezt a lényeges dolgot. Ha így is érdekli, akkor rendben.
Mindig azt mondtam, mikor kezdett randi irányába terelődni a beszélgetés, hogy mielőtt nagyon belemennénk a dolgokba, nekem van egy kislányom.
Innentől eldönthette a másik, hogy így is érdeklem-e, vagy sem.
(Bár én legtöbbször neten ismerkedtem, ahol a profilomnál ki volt írva. A jelenlegi párom is így lett.)
Nincs veletlenul egy gyereked aki el tudna jatszani az enyemmel kerdes tok jo lenne kezdesnek.
Tudom h nem illik kerdesbe kerdezni de nagyon latszodik a ffiak arcan vmi amikor ezt vhogy kozlitek vagy sokszor volt az h miert nem mondtad korabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!