Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a külső számít. Miért?
Társkeresőn egy beszélgetés után 100-ból 100 nő ha képet küldök, utána se kép, se hang. Ha nem sajátot, hanem egy kölcsönzött jópasi képet, és a beszélgetés ugyanazzal a stílussal megy, 100-ból 100 nő előbb jön a személyes randi ötletével, mint én. Ámde: miért van ez?
A megállapítást tényként kezelem, tehát az ellenkezőjét bizonyítók (akár nők, akár férfiak) kíméljenek. Az okokra vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm!
A külső valóban számít nekik az első körben, főleg, hogy válogathatnak. De nehogy azt hidd, hogy a külső elég. Nagyon fontos a bankszámlád, és a szerszámod mérte is.
Azért vetted észre a külsőt elsőként, mert képküldéssel kezdesz.
Próbáld ki a "minimálbért keresek", és/vagy a "16cm a péniszem", szövegeket a képküldés előtt. Majd meglátod, hogy képet nem is fognak kérni...
Szerintem te nem érted a netes társkereső oldalak lényegét. Lehet, hogy a csaj egyszerre több pasival beszélget, és ha mindegyik egyformám szimpatikus neki, persze hogy azt választja, amelyik jobban tetszik neki.
Vagy te nem így csinálod? Gondolom kiválasztod a számodra legszebb nőt, és nála kezdeményezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!