Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek ennyire számít a külső meg a pénz, amit itt leírnak, akkor hogy lehet annyi átlag vagy átlag alatti fiúnak barátnője?
Szerintem aki ezen sír, az nagyobbrészt a cicababákra utazik, azok meg persze, hogy bunkón rázzák le, és azoknak igen, ezek is fontos szempontok lehetnek. De mondjuk, őket szerintem alapból elutasítanák, mert rajtuk nagyon érzik ez a "szex kell, de azonnal, úristen, dugjunk már" mentalitás. Nem társat keresnek, csak szexpartnert, ami nem túl vonzó dolog, ha te meg párkapcsolatra vágynál.
Aki meg nem náluk próbálkozik, az meg kb az az ott toporog mellette, rámosolyog és semmi egyéb mást nem csinál típus, akinek az, hogy hozzászól a lányhoz és beszélget vele, már nyomulásnak minősül, ezért meg van győződve róla, hogy a bunkók a nyerők.
Az én ismerettségi körömben csak ennek a két fajta viselkedésmód követőinek nincs barátnője, egyébként meg a normális, kicsit talán csúnyácskább pasiknak sem okoz gondot a pártalálás. És általában kedves, aranyos lányokat hoznak bemutatni, akivel utána normális párkapcsolatban élnek.
Mert nem mindenkinek ez az elsődleges szempont.
Nem mondom, hogy a jó külső nem előny, pláne ismerkedésnél, mikor még a belsőről nem sokat lehet tudni. Mégis vannak, akik az egyéniségükkel, a viselkedésükkel ezt bőven kompenzálni tudják.
Azok az átlagos külsejű emberek, akiknek egyáltalán nincs sikerük a másik nemnél, sokszor túl félénkek, zárkózottak, nem igazán tudják, csúnya szóval élve "eladni magukat", kommunikálni, felkelteni a másik érdeklődését. Emiatt sok kudarc éri őket, amitől még félénkebbek lesznek, ördögi kör ez...
Ha pedig sem külsőleg, sem azzal, ahogy viselkedek, beszélek, amit magamból mutatok, nem tudom megfogni a másikat, akkor abból nehezen lesz kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!