Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek ennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek ennyire számít a külső meg a pénz, amit itt leírnak, akkor hogy lehet annyi átlag vagy átlag alatti fiúnak barátnője?

Figyelt kérdés
Környezetemben mindenkinek van párja. Csomó átlag alatti szegény fiú barátomnak van párja. Jó igaz átlagos lányok, meg vannak kicsit ducik is (70-80 kg) de boldogok velük.
2015. nov. 19. 10:04
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Pl egyik átlag alatti barátomnak (eléggé el van hízva) kb ilyen szebb barátnője van

[link]

2015. nov. 19. 12:32
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

A válaszokból is látható, hogy az átlag alatti (mert gondolom, azok írtak, akik magukra értették a kérdést) srácoknak nem jó egy átlagos, vagy kicsit az alatti (ízlés kérdése) lány, csak átlag feletti.

De ők elvárnák, hogy a lányok ne vegyék figyelembe az ő átlag alattiságukat.

Szerintem nekik tényleg a marokmarcsa való egy életre, értelmes nő úgysem veszi őket semmibe.

Vagy valahogy szert tesznek egy nagyobb vagyonra és vesznek belőle fizetős lányt.

Más lehetőséget nem igazán látok nekik a párkapcsolatra.

A képen szereplő nőhöz hasonlót ismerek egyébként: szép arcú, de kövérkés. Egy helyes srác udvarolgat neki, mert ennek a srácnak a teltebb nők tetszenek. Na, mármost, ha vannak normális, helyes srácok, akiknek tetszenek az ilyen típusú lányok, akkor kérdem én mit várnak az átlag alatti, fanyalgó férfiak?

Valószínűleg tényleg sok férfi fogja egyedül leélni az életét. De hát az életnek más értelme is van, nemcsak a párkapcsolat, úgyhogy nem kell feltétlenül akkora jelentőséget tulajdonítani neki.

2015. nov. 19. 12:35
 23/33 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy dagadt nőket linkelsz.

Biztos nincs jelentősége ennél a kérdésnél.:D

2015. nov. 19. 12:36
 24/33 anonim ***** válasza:
50%

Aki nem kövér, annak miért kéne beérnie egy kövér lánnyal? Ez egy teljesen befolyásolható dolog, életmód kérdése. Meg ne mondjátok már, hogy szerintetek a 18-30 éves nőknél ez az "átlag". Az ilyen korú nők zömmel "nő" alakúak, és csinosak. Menj be egy egyetemre, nézz körül. 10-ből max. 2 lány lesz ilyesmi. Az nem az átlag.

A másik dolog:

"Na, mármost, ha vannak normális, helyes srácok, akiknek tetszenek az ilyen típusú lányok, akkor kérdem én mit várnak az átlag alatti, fanyalgó férfiak?"

Magad írtad: nekik az ilyenek tetszenek. Akkor persze hogy jó nekik. Akiknek meg nem az ilyenek tetszenek, azoknak meg sosem lesz jó az ilyen. Elég logikus szerintem.

2015. nov. 19. 12:46
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak dagi nőik vannak a csúnyább srácoknak, van, akinek sovány, csufi barátnője van.

Na, jó, ez tényleg ízlés kérdése, akár tetszhetnek is egymásnak.

Ismerek egyébként egy-két olyan párt, ahol szebb nőnek van csúnyácska barátja, de azért általában inkább hasonló a hasonlóval. Legalábbis én így tapasztalom.

2015. nov. 19. 12:48
 26/33 anonim ***** válasza:

Nem akarom itt most a kövérekre kiélezni a kérdést tényleg. De sokszor azt látom, hogy az átlag ALATTI férfiaknak az átlag ALATTI nők (tudom, ízlés kérdése, de mondjuk ki: csúnyább férfiaknak a csúnyább nők) akkor sem kellenek, ha soványak.

Tisztelet a kivételnek, mert tényleg vannak, akik azért valamilyen szinten el tudnak vonatkoztatni a külsőtől. Azt is tudom, hogy nem jelentéktelen, hogy hogy néz ki a másik, csak nem mindenkinek ugyanakkora a jelentősége.

Furcsa módon főleg a... kevésbé helyes... férfiak között ismerek olyanokat, akiknek kiemelten fontos, hogy a barátnőjük jól nézzen ki. Nem igazán értem az okát, bár az is lehet, hogy csak az én köreimben mozognak ilyenek.

2015. nov. 19. 12:55
 27/33 anonim ***** válasza:
A kövérség az mást tészta.Talán a szélsőséges a megfelelő szó rá.
2015. nov. 19. 13:04
 28/33 A kérdező kommentje:

Szerintem akit mutattam, azok ducik erotikus teltek! Az ilyen nők a kövérek!

[link]

[link]

2015. nov. 19. 13:13
 29/33 anonim ***** válasza:
Troll
2015. nov. 19. 13:18
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy valaki nagyobb városban lakik-e, nem pedig Kukutyinban, ahol van pár nő, az is öregasszony, vagy olyan igénytelen, hogy cirkuszkerítés a fogsora. :D Mert nagyobb településen a nagy számok törvénye miatti szórás következtében hamarabb talál hasonló gondolkodásút is, szociális háttértől függetlenül. Vagy jókor volt jó helyen, még ha falusi is, széles ismeretségi körrel rendelkezik stb.
2015. nov. 19. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!