Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg csak a külső számít. Miért?
Társkeresőn egy beszélgetés után 100-ból 100 nő ha képet küldök, utána se kép, se hang. Ha nem sajátot, hanem egy kölcsönzött jópasi képet, és a beszélgetés ugyanazzal a stílussal megy, 100-ból 100 nő előbb jön a személyes randi ötletével, mint én. Ámde: miért van ez?
A megállapítást tényként kezelem, tehát az ellenkezőjét bizonyítók (akár nők, akár férfiak) kíméljenek. Az okokra vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm!
Már nagyon túlzásba vitted a mentegetőzés érdekében.
Extrém dolgokat írtál...
Nem villogás kérdése. Ízlés kérdése! Szeretem a szépet, férfiak terén is. Számomra az a vonzó, aki tetszik, sosem lennék olyannal aki nem tetszik. Csak azért hogy a hozzád hasonlóknak könnyítsek a lelkén! De mint írtam, ez önmagában kevés. Sorry! Semmi közöd ugyan hozzá, de elmondom, hogy megértsd. Eleinte nem volt fontos a külső, és voltak olyan exeim is, akik nem igazán tetszettek külsőre, de belsőleg csodálatos emberek voltak. De semmilyen vonzalom nem alakult ki irántuk. Aztán egyre jobb pasik érdeklődtek irántam és mivel a külsőm szerint sosem volt gondom a párkereséssel, így nem is adom lejjebb az igényeimet. És miért is tenném?
#16 voltam
Igen, mivel ha annyit írok hogy valakit 'csúnyának' látok, az nem egy konkrétum... Persze van hogy elég az is, hogy mittudomén kancsal, kiállnak a fogai, nagy a füle, kevés a haja, csúnya a bőre és mindez egyszerre, akkor se valószínű hogy tetszeni fog...
De ha nincs vele bajom(nem feltétlenül jön be, de nincs semmi kifogásolnivalóm) akkor ha jófej, tudja ezt kompenzálni.
Az előbb még arról volt szó,hogy büszkén vállalhasd a pasit mások előtt is,koncerten pl.
Azt sem tudod mit beszélsz.😕
Mert a legjobbat szeretném, és ehhez a külső is hozzátartozik. Sosem volt problémám a férfiakkal, mindig van próbálkozó, megtehetem, hogy elutasítsak valakit a külseje miatt.
Számomra ismeretlen emberek lelkivilága pedig soha nem érdekelt.
Ilyen stílus után nem hiszem,hogy bármennyire is érdekel téged a belső.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!