Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak vizuálisabb tipikusak, (ez tény) akkor fontosabb nekik a külső, mint a nőknek?
Aha, nyilván igaz ez és azért fogadják el a nők 80 százalékának a külsejét, míg a nők ezzel szemben a férfiak 20 százalékát tekintik csak vonzónak.
Had legyek zsidó és had válaszoljak kérdéssel a kérdésre: ha a férfiak a vizuálisak, akkor miért sokkal elfogadóbbak a külsőt tekintve, mint a nők?
Eléggé általánosítás ez így, de azokban a körökben, ahol én mozgok, olyan 30-as korosztályban én azért eléggé így tapasztalatom.
A nőknek, akiket ismerek többet számít, hogy a férfi tudja őt szórakoztatni, vicces legyen, ugyanakkor megértő, határozott, tudjon vele beszélgetni, hogy jól érezze magát vele, mint hogy hogy néz ki. A férfi ismerőseimnek meg sokszor elég, ha a nő jó nő, még akkor is, ha meg sem mukkan.
Én még egy kivételt sem láttam.
Lehet egyébként, hogy fiatalabb korosztálynál ez máshogy működik, arról nem tudok nyilatkozni.
Személyiségfüggő és viszonyítási pont kérdése.
Nem.
A férfiaknak fontosabb a külső, mert egy férfi sem akar olyan nővel járni, akire nem gerjed. Viszont a férfiaknak nagyon sok nő tetszik.
A nőknek valamivel kevésbé fontos a külső, más tényezők is vonzalmat tudnak kiváltani belőlük, viszont alapvetően külsőre csak nagyon kevés férfi tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!