Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem számít a külső, akkor a következő pasijuk hogyhogy egy fokkal mindig jobban néz ki, mint akit elhagytak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 16:42
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
12%
A nőknek a pénz számít. Tehát olyan férfi kell nekik akinek nincs anyagi gondja, ad magára stb...
2015. okt. 27. 16:44
 2/41 anonim ***** válasza:
89%
Biztos minden egyes nőt megfigyeltél, és onnan tudod ilyen biztosan, hogy ez így van...
2015. okt. 27. 16:44
 3/41 anonim ***** válasza:
4%
mert mindig ott hagyják az aktuális csávót 1 jobbért ennyi
2015. okt. 27. 16:46
 4/41 anonim ***** válasza:
24%
"mindig" haha.
2015. okt. 27. 16:47
 5/41 anonim ***** válasza:
5%

A nőknek manapság csak is kizárólag az számít sajnos,így ha nem születtél jó genetikával,helyesnek,és nem vagy izmos,onnantól esélyed sincsen egy nőnél sem... :/ Ez tapasztalat sajnos. :/

Kivétel nem tudom létezik-e alóla,én még soha életemben nem találkoztam ilyen nővel,aki kivétel lett volna.Mindnek csak ez számított.

Vagyis még csak esélyt sem kaptam soha egy nőtől sem,legalább egy randira.Pedig csúnya sem vagyok... :/

24/F

2015. okt. 27. 16:47
 6/41 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd már abba ezt a "manapságos" baromságot, az emberek ugyanolyanok ma, mint 10, 100, 1000 éve. Ne a világot okold azért, mert nem tudsz boldogulni benne.
2015. okt. 27. 17:09
 7/41 anonim ***** válasza:
31%
A nőknél midnig az addigi legjobb pasijuk szintje a beugró. Ha úgy vesszük minden nőnél így van szinte (pár kivétellel, gondolom ő most mind itt fognak tolongani) - akkor eőbbutóbb brutál beugró lesz amit a többség nem fog tudni teljesíteni és mint olyan nagyon sokan a természetes szelekció áldozatai leszünk.
2015. okt. 27. 17:23
 8/41 anonim ***** válasza:
83%
Régen tudott volna, mert hozzáerőszakoltak volna egy lányt feleségül. Most már ez sem adatik meg nekik. Sokkal jobb az önsajnálatban dagonyázni.
2015. okt. 27. 17:23
 9/41 anonim ***** válasza:
12%

Hát 6-os,én kérek elnézést,hogy nem olyan genetikával és arccal születtem,ami megfelel a nők elvárásainak...

(Ami ugye adottság,tehát nem én választom meg,milyennek szülessek...)

Ennyit erről...

24/F

2015. okt. 27. 17:33
 10/41 anonim ***** válasza:
24%
bírom az "embereket" olyanért ítélnek el amiről nem tehetsz! szép magyar szokás........
2015. okt. 27. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!