Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem számít a külső, akkor a következő pasijuk hogyhogy egy fokkal mindig jobban néz ki, mint akit elhagytak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 16:42
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem igen kevesen mondják, hogy egyáltalán nem számít a külső, ámde többféle típus tetszik, nem mondhatjuk, hogy csak és kizárólag egyfajta kinézet az egyedüli nyerő, az exem pl objektíven ugyan jobban néz ki, mint a vőlegényem (és még jártam az exemmel, mikor megismerkedtem a vőlegényemmel, és hazudnék, ha azt mondanám, az ismerettségünk nem gyorsította fel a szakítási folyamatot), de attól még a vőlegényem is igen vonzó férfinak tartom. Sőt, ha nem úgy érezném, hogy jobb választás, mint az előző, nyilván nem léptem volna tovább rá.

De csak hogy akkor ellenpéldaként szolgáljak: az exem magas, izmos, tényleg az a tipikus jóképű srác, a vőlegényem bár magasabb nálam, azért nem egy kifejezetten magas férfi, pocakkal, és inkább helyes, cuki arccal, mint jóképű fejjel. Anyagi különbség kettejük között csak azért van csak, mert az exem még egyetemre járt, a vőlegényem meg már befejezte az iskolát és évek óta dolgozik. Ez nem volt különösebben hatással rám, amikor összejöttünk a vőlegényemmel, ez még nem igazán volt téma közöttünk, eleinte a tényleges korát sem tudtam, 4 évvel fiatalabbnak hittem.

Az lényeges, hogy nekem tetsző férfiról legyen szó, ha összeállok valakivel, de az a külső számít témakör nem olyan egzakt, hogy csak kigyúrt és magas és nem is tudom milyen egyéb tulajdonságokat mondtok csak elfogadhatónak, és nem, ha életre szóló kapcsolatról beszélünk, akkor nem lesz csak és kizárólag a külseje miatt valaki a partnerem.

2015. okt. 27. 17:37
 12/41 anonim ***** válasza:
79%

Persze, azt a fránya genetika. Sok ismerősöm, haverom nem szuper gazdag, modell külsejű, magas vagy híres, mégis van barátnőjük. Ha bemész egy gyárba, a munkások nagy részének szintén van barátnője vagy felesége, pedig nyilván nekik sincs túl sok pénzük és viszonylag kevés kétméteres kigyúrt modell dolgozik közöttük.

Majd ha kihoztad a külsődből és a személyiségedből is a lehető legtöbbet, fél évig napi szinten aktívan ismerkedsz lányokkal és úgy sem jön össze semmi, akkor visszatérhetünk ehhez a kérdéshez.

2015. okt. 27. 17:39
 13/41 anonim ***** válasza:
52%
Ismerek olyan embert,akinek utána azért lett jobb nője/pasija,mint az exe,hogy megmutassa az exének,hogy ő jobbat is fel tud szedni.Pasiknál is van így,hogy jobb nővel jönnek össze.
2015. okt. 27. 17:42
 14/41 anonim ***** válasza:
34%

Ha ezek annyira elterjedtek lennének, elmondanád, hogy van mégis rengeteg minimálbérből élő férfinak is felesége, barátnője?"

Ezek a srácok nagyrészt a húszas éveikben végig egyedülállók voltak, vagy esetleg komolytalan kapcsolatokban volt részük. Harminc körül találnak egy korban hozzájuk közeli kb. 28-30 éves kiélt nőt, aki szeretne végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtaján a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű melóssal. Nagy logika.

2015. okt. 27. 17:43
 15/41 anonim ***** válasza:
83%
A kinézet ízlés dolga, a kérdés pedig csőlátásról árulkodó badarság.
2015. okt. 27. 17:45
 16/41 anonim ***** válasza:
60%
Nekem a mostani párom, egyáltalán nem helyesebb az exemnél. Sőt...de emberileg sokkal többet ér és ez számít.
2015. okt. 27. 17:54
 17/41 anonim ***** válasza:
14%
Mert csak a külső számít nekik valójában, de a világért se vallanák ezt be. Soha nem állnának össze olyan pasival, akinél volt már jóképűbb nekik, viszont az aktuálisat minden további nélkül lecserélik jobbra, ha alkalmuk van rá.
2015. okt. 27. 18:00
 18/41 anonim ***** válasza:
22%

12-es.

Fél évig? Ne röhögtess,kérlek.8 évig csináltam azt,amit magyarázol. :)

És semmi nem jött össze az égvilágon,egy randi sem...

Örülünk neki,hogy a te ismerőseid ilyen szerencsések,de attól senkinek nem lesz jobb még,hogy nekik összejött.A másik az,hogy lehet csak te nem látod őket annyira vonzónak férfiként,de a nőknek attól még lehetnek azok,és jóképűek...

Mindig mikor megyek az utcán,nézem a párokat,és mindig ez jut eszembe:-Na ott van már megint egy szép és aranyos csaj,ismét egy b**igyerekkel az oldalán...

Olyat viszont nagyon ritkán látok,aki barátnővel van,és tényleg megérdemli,és nem az a felvágós,tipikus bunkó gyerek.A 80-90%-uk az utóbbi sajnos,akiknek van párjuk.

24/F

2015. okt. 27. 18:13
 19/41 anonim ***** válasza:
36%
A mondat első felét is elolvastad?
2015. okt. 27. 18:15
 20/41 anonim ***** válasza:
46%
18! csatlakozom! én is olyan nőket látok páwa gyerek vagy kigyurt sráccal hogy nekem olyan soha nem lesz! ritka az átlagos pár mint a fehér holló
2015. okt. 27. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!