Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem számít a külső, akkor a következő pasijuk hogyhogy egy fokkal mindig jobban néz ki, mint akit elhagytak?
Már nem azért szerintem egyáltalán nem fontos, hogy mennyi pénze van a másik félnek. Exemnek bmw-je volt 2 is mikor megismertem, de nem érdekelt, sőt hidegen hagyott, amit ő furcsálta, hogy még nem esett le a bugyim, elvileg pénze is volt, ami szintén nem érdekelt. Nekem csak az számított, hogy foglalkozzon velem, odabújás, simogatás, egyszóval alap dolgok. És hiába voltam ilyen, ha egyszerűen szerinte 20évesen kinőttünk már az ilyenekből. Azt már most tudom, hogy ha lesz még egy pasim, akkor annak még véletlenül se legyen bmw-je. Legyen egy ezer éves tragacsa, ami elvisz bárhova ha menni kell, a pénz nem fontos, mert az nem boldogít. Illetve ne járjon már pávaként, engem ez egyszerűen taszít. Ó és nem szeretem a kigyúrt pasikat. Szerintem csúnya.
21/L
Bocsánat az offért, de a 24 éves, 8 éve nőknél próbálkozó, elkeseredett srácnak üzenném, hogy a helyében elgondolkodnék, mert ha 8 év alatt egy randi sem jött össze, ott elgondolkodnék, hogy talán nem modell alkatú p*csáknál kellene próbálkozni, és talán összejön!
Nem minden a külső, de látom neked igen, mert már a 3. kommentedben sajnáltatod magad, hogy nem vagy izmos, meg ilyen meg olyan. Te se a külsőt nézd, aztán talán sikerrel jársz.
23-as.
Én a felszínesség bolygóján ezek szerint,és te melyiken?
Unalmas? Nekem sem olyan jó,nem önszántamból,és jó kedvből írom ezeket,szimplán a tapasztalataimat leírom,amit látok a mindennapokban,és amik velem történtek...
8 éven keresztül kint voltam,eljártunk sok helyre haverokkal,rendeztünk házibulikat,sok rendezvényen voltunk stb...
A 8 év alatt sok dolgot változtattam is magamon,megtettem mindent érte én úgy érzem,hogy lehessen valakim.
A jellemembe bármi is van,azért nem valós amit írsz,mert meg sem akarnak ismerni a nők,tehát 1 mp alatt elküldenek a búsba,ha kezdeményeztem is náluk...
Úgy meg még csak a jellememet sem ismerhetik.
De interneten ugyanez van,társkeresőkön ugyanúgy semmi eredmény.600+ levelet küldtem már el,és egyetlen választ nem kaptam soha egyikre sem...
Figyelj nekem is van olyan távolabb élő ismerősöm,akinek összejött,és sokkal kevésbé néz ki jól,mint én.DE ez szerencse kérdése,ha nem sodor az élet melléd olyat,akivel egy hullámhosszon lennétek,akkor ha a fejed tetejére állsz,akkor sem fog összejönni a kapcsolat.Tudjátok ez mindig 2 emberen múlik,nem egy emberen...
Örülök neki,hogy másoknak összejön,nekem nem.És engem nem más érdekel,mert azzal én nem vagyok semmivel sem előrébb...
26-os.
Képzeld el,akkor leírom nekem mennyire számít a külső.
Amikor az utcán megyek a mindennapokban,a nők 80%-a bejön külsőre úgy általában.
De hogy konkrét legyek:
-lehessen vele 2 értelmes mondatot beszélni minimum
-legyen ápolt magára nézve
-ne legyen kövér
Teljesen átlagos lányoknál próbálkoztam mindig,de ők is csak elutasítottak,kinevettek,megaláztak.
Szóval teljesen mindegy igazából.
24/F
Jó értem amit mondasz, nem is támadni akartalak, kell szerencse is biztos. De ami nekem sántít a köbetkező mondat
"Teljesen átlagos lányoknál próbálkoztam mindig,de ők is csak elutasítottak,kinevettek,megaláztak"
Na most te vagy túlzásba esel vagy szimplán füllentesz. Mert ez a röhögjünk ki egy pasit mert odamerészkedik 2 esetben él
- agyilag gyerek tinipicha
- beképzelt plázamaca aki azt hiszi több bárkinél, és bárkit kinevet beleköt (akár mésik csajt is)
Van pár csaj ismerősöm elhiheted egy nem tenne ilyet, röhögne alázna meg bárkit. Ebből azért már középsuliba kinőtt mindneki úgyhiszem.
Azért olyan tényleg van mikor nem röhögve elhajt kamuval utána meg röhögnek a barátaival, hogy "jó ég mit képzelt magáról ez a szörny?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!