Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a nőknek csak a pénz meg a külső számít?
Nekem meg más az élettapasztalatom, mint amit itt írtok. Akkor most kié az igazság?
Nem tudom miért gondolják az emberek azt, hogy akik ezen az oldalon fent vannak azok mind szerencsétlen töketlen, idióta lúzerek.
Ugyanúgy vannak itt is normális emberek, akik megéltek már mindent, ugyanennyi hülye van mindenhol nem csak a neten.
Még ez a jobbik verzió , minthogy játékfüggők legyenek vagy hasonlók.
Mert a saját rossz tapasztalataikat húzzák rá az összes nőre, ami szintén elég "gáz". Nem mellesleg itt sokan ezt elég sokszor vállalhatatlan formában tálalják és bármi nővel kapcsolatos kérdésről van szó, csak ennyit tudnak odabiggyeszteni.. hogy minden nő felszínes, anyagias, semmi érzelem nincs bennük, csak kihasználnak blabla. Nekik ebből áll a "tanácsadás".
Engem sok pasi próbált hülyének nézni, átvertek, kihasználták a jószívűségemet, meg még sorolhatnám, barátnői körben is van jó pár ilyen sztori, mégsem mondogatom megállás nélkül 0-24-ben, hogy minden pasi egy felszínes idióta, aki csak szexre hajt és kihasznál.. Holott okom az bőven lenne rá, mégsem teszem, mert tudom, hogy vannak még normális férfiak. Mint ahogy normális nők is, de egyszerűbb a másikra ujjal mutogatni és leszólni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!