Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a nőknek csak a pénz meg a külső számít?

Figyelt kérdés
Ha ki meri valaki mondani, hogy neki számít, hogy a párja önellátó legyen (ha már nem diák, természetesen), valamint az ízlésének megfeleljen, azonnal jön, hogy pénzéhes, számító rbancok. Miért?
2015. aug. 8. 21:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
48%

bizonyos szintig fontos,de néhány rib***nc túlzásba esik igencsak :D egyszer járni akart velem egy nekem nem tetsző lány,és kijelentette olyan vagyok amilyenre vágyott

külsőre

nekem se belsőre se máshogy nem tetszett

igaz vagyok akkor marha hogy nem ítélek meg senkit külsőről.

lekoptattam

és akit mondtam példának hogy vele kéne összejönnöd,segítenék (kb az a szint volt külsőre is)

arra meg fujjolt pedig tök átlagos srác,és teljesen illenének egymáshoz külsőre stb.

de annak esélyt sem adna.Ez nem az első eset

szoktam így összehozogatni embereket ha ráérek,több kevesebb sikerrel,de szórakoztató :,D

szóval a jobbra kapnak azért rendesen :D de elfogadás egy szemernyi sincs bennük

a legtöbben

mások felé

szóval én helyes vagyok,akkor szidhatok bárkit?:D így hiteles mondjuk! az tény

mindig irányt mutatok hehe

na mondjuk ez nem szidás,

csak leírtam mit láttam,és ezt ember legyen aki megtudja kérdőjelezni....ja nem ember ezt nem tudja

hehe mert én írtam ^^

vissza fele is működik,mielőtt valamelyik feminista spártai dárdát szegezne rám

vannak ilyen otthonülős barátaim,akik nem jártak sehova bulizni,nem túl helyesek,mondjuk így

van egy kedvesebb de ducibb lány ismerősöm,összehoztam volna bármelyikkel

egyiknek se kellet :D a full nőkről álmodoztak,de ilyen 10/11 ről kb

pedig ő se volt ronda csak kicsit duci,de kb kiröhögték hogy áááá viccelek ??

na szóval megy ez oda vissza,de nőknél gyakoribb

ezért mondom,értékek

amit első válaszban írtam

ez mind oda kanyarodik vissza

a g***i nagy bölcsességem,vissza fordul önmagába

hehe,

könyvet kéne írnom és pénzért árulni ezeket!!!

2015. aug. 8. 23:36
 22/35 anonim ***** válasza:
62%

Minél többet mondják, annál jobban elhiszik és egyre mélyebbre süllyednek a gyűlöletben és a megvetésben, miközben egész nap otthon ülnek és a nőkről olvasgatnak, írnak, de nem keresnek, nem kutakodnak egy olyan nő után, aki megfelel az elvárásaiknak. Így jó, hogy boldogtalan az ember, mikor elsuhan mellette az élet, miközben forr a saját vízében.

Egyébként én pont, hogy átlagos párokat látok sétálgatni az utcán, ők meg helyes pasikat csúnya lányokkal. Az ember azt veszi észre, amit észre akar venni. Én például sokáig nem hallottam erről a bevándorlós politikai dologról, csak két hete értesültem róla, de apám elkezdte telebeszélni a fejem, meg ijesztgetni, hogy majd jönnek elfoglalni Európát az arabok és csadort kell majd viselnem és azóta minden egyes médiában, rádió, TV, újság, kollégák, mindenkitől ezt hallom. Pedig nem most kezdett aktuális lenni.

2015. aug. 8. 23:42
 23/35 anonim ***** válasza:
14%

#20:

Mennyivel leszel boldogabb, ha alátámasztom az állításodat, miszerint férfiak között is akad rengeteg féreg? Röhögőgörcs fog el, amikor látom, hogy egy plázában lakó ribi képét több ezer (!) hülyegyerek lájkolja... Ezzel ugyanúgy tisztában vagyok, mint amennyire neked tisztában kéne lenned azzal, hogy közöttetek is a többség értéktelen érdekember. Úgyhogy ezzel semmi olyat nem mondtál, ami miatt kesztyűt kéne húznom a nők ellen.

Mindenkit egy kalap alá vennék? Olvasd már el ezt újra:

"Nekem senki ne mesélje be, hogy a jómódba született huszonéves leányka majd pályázni fog egy gyári segédmunkásra." Az vesse rám az első követ, aki tehetős lányként egy nincstelen suttyót szívből szeret, de az utolsó porcikájáig. Hahahahahaha!

"A saját rossz tapasztalataitokat vetítitek ki minden nőre és elítélitek azokat is, akikkel az életben nem találkoztatok és nem beszéltetek egy szót sem."

A levegővel sem találkoztam soha, az életben nem láttam még a levegőt, mégis tudom róla, hogy nélkülözhetetlen.

"Ha ennyire gonoszak vagyunk, mi nők, minek akartok annyira barátnőt..?"

Nem akarok. Titkon nagyon vágyok rá, hogy frankó lehet megosztani az életemet egy "kívülállóval", csak aztán az agyam racionálisan lekapcsolja limbikus rendszerét. :)

"Nyilván jobb nektek egyedül, ha úgyis csak kihasználnának és lehúznának."

Ha az anyagiakat nézzük, jobb. :D

Az utolsó bekezdésedből nem is idézek, úgy hülyeség, ahogy van. Inkább lazíts egy kicsit: https://www.youtube.com/watch?v=Gvchbkh4jQY

2015. aug. 8. 23:45
 24/35 anonim ***** válasza:
7%

Ez eléggé gyenge lábakon álló hasonlat és ez abszolút hitelét veszti a szavad, mert ez azt jelenti, hogy nem saját tapasztalataid alapján beszélsz:

"A saját rossz tapasztalataitokat vetítitek ki minden nőre és elítélitek azokat is, akikkel az életben nem találkoztatok és nem beszéltetek egy szót sem."

A levegővel sem találkoztam soha, az életben nem láttam még a levegőt, mégis tudom róla, hogy nélkülözhetetlen.

Tudod a tudományos életben is úgy megy, hogy akkor könyvelnek el valamit tényként, ha rengeteg alkalommal elvégzik a kísérletet és minden egyes alkalommal pontosan ugyanaz a végeredmény. Ha egy tudós kiáll egy elmélettel, de 0 kísérleti tapasztalattal, vagy egymásnak ellent mondó tapasztalattal, azt úgy hívják, hogy "elméleti feltételezés, elképzelés" "nem bizonyított állítás" nem pedig úgy, hogy "tény".

2015. aug. 8. 23:52
 25/35 anonim ***** válasza:
36%

Sokakkal ellentétben én nem abban lelem az örömöm, ha bebizonyítgathatom, hogy a másik nem sem tökéletes és köztük van érdekember. Én ezt tudom magamtól, mert nem egyszer tapasztaltam meg, de eszembe sem jut olyan "súlyos" állításokkal jönni, hogy "mindegyik ilyen" és a "99 %-a ilyen". Ugye amit itt előszeretettel használnak.

Legjobb tudásom szerint sem mondtam NEKED egy szóval sem olyat, hogy TE egy kalap alá veszel mindenkit, viszont bőven akad, akinek a kedvenc szavajárása az általánosítás, és ha kell, ha nem, leírja, hogy mekkora egy trágya az ÖSSZES nő, vagy nem azt írja, hogy az összes, hanem pl. 99%-a.

Mint ahogy a 24-es válaszoló is leírta, ez nevetségesen gyenge hasonlat volt. Azért ezt a két dolgot összehasonlítani, már ne is haragudj, de....

Pont erről beszélek, hogy te x nőnél ezt tapasztaltad, a másik pedig y nőnél, akkor ebből kapásból levonjátok azt a következtetést, hogy mind ilyen. Holott ez közel sem így működik. Emberekről van szó, mind más és más, más külsővel, más belsővel, más felfogással, más ízléssel és még sorolhatnám. Bizonyos számú negatív tapasztalat miatt nem húzhatod rá ezt a sablont mindre, ahhoz előbb mindet meg kéne ismerned, akiről látatlanban véleményt állapítasz meg. Engem sem ismer itt senki sem, mégis annyiszor le vagyok támadva, hogy én is olyan vagyok, mint a többi, biztos felszínes és anyagias liba vagyok..

Azért ez már több, mint szánalmas, hogy egy idegen oldalon, számodra idegen embereket minősítesz, úgyhogy mégcsak a nevét sem tudod.

Hallgatom a hasonlóan "meggyőző" és minőségi véleményedet az utolsó bekezdésemről, mert az, amit írtam, az igazság, ez pontosan így van, hogy elvárják tőlünk nőktől, hogy bárkivel jöjjünk össze, máskülönben felszínes pi*csák vagyunk.

2015. aug. 9. 00:02
 26/35 anonim ***** válasza:
5%

Mert a külső és a pénz az ami elbüvőli a nőket.

Én önellátő vagyok.

2015. aug. 9. 00:15
 27/35 anonim ***** válasza:
79%

"... de eszembe sem jut olyan "súlyos" állításokkal jönni, hogy "mindegyik ilyen" és a "99 %-a ilyen"."

Hát milyen? Oszd meg a statisztikádat! (Vagy talán a férfiak korrektebbek? Minő meglepetés...)

"Mint ahogy a 24-es válaszoló is leírta, ez nevetségesen gyenge hasonlat volt.."

Oké oké, igazad van, megint túl optimista voltam. Akkor láss csodát: ciánt sem láttam még soha. mégis tudom róla, hogy méreg, Így oké?

A "bőven akad" halmazba kivételesen hadd tartozzak bele, sőt, a trágya kifejezést sem használom ritkán. Az általánosítás meg szerint teljesen korrekt, ha a többségre ráhúzható. Primitív felfogásnak értelmezhető mindaddig, amíg be nem üt az első, aztán a második, harmadik (és így tovább) krakk. Pont ugyanúgy mint jelenleg a bevándorlókkal/betolakodókkal kapcsolatosan. A kételkedőket/ellenzőket perpillanat leugatják, aztán ha netán felrobbantják a Dohány/Teve utcát, akkor meg menni fog az ajvékolás, mert juj, beengedtük a bevándorlókat (közöttük néhány ISIS-terroristával). Rühellek konspirációs teóriákat kreálni, de ami egyértelmű, az egyértelműen egyértelmű. (Napi Tibi atya is megvolt!)

"Azért ez már több, mint szánalmas, hogy egy idegen oldalon, számodra idegen embereket minősítesz, úgyhogy mégcsak a nevét sem tudod."

Ezt majd akkor hántorgasd fel, ha például egy melóhelyre éppen nem vesznek fel, mert "nem tetszik" a képed a HR-esnek, azaz ismeretlenül is elítél, mert nem akarod leszopni a zsíros állásért. Jó napot, való világ! Jó napot, racionalitás!

Igazság, igazság... Azzal jössz össze, akivel akarsz. Nekem ehhez semmi közöm. Sosem kényszerítettem verbálisan nőket arra, hogy az összes Quasimodóval feküdjenek le csettintésre, honnan is jött ez? Nem értem.

"Egy bizonyos szintig igenis fontos a külső, ezt kár tagadni. És ez nem csak a nőknél van így."

Végre!!! Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány nő írta le ezt így korrekten. Elnézést, hogy objektív próbálok lenni, és látni a világot a nők szemével is. Quasimodóként Notre-Dame-ban én is tök jól elvagyok...

2015. aug. 9. 00:32
 28/35 anonim ***** válasza:
35%

Miért csak a külső és a pénz számít?

Sok férfi mondja itt hogy nem jóképű, nem gazdag és emiatt nem talál csinos barátnőt.

2015. aug. 9. 00:32
 29/35 anonim ***** válasza:
45%
Sorry az elgépelésekért. Allergiás vagyok rá, ha félreírok gépelés közben.
2015. aug. 9. 00:33
 30/35 anonim ***** válasza:

20-as.

Állítok én is itt sok mindent,de legtöbbször hiába.

Pedig kizárólag a színtiszta tapasztalataimat szoktam leírni egy az egyben.

Senki nem mondta,hogy férfiak között nincsenek ilyenek.De most nem róluk van szó tudtommal,és én sem tartozom ezen körökben.

Ezt tőled idéztem,és ezt legalább jól leírtad kivételesen.

Soha nem találkoztam sem én,sem nagyon sok ismerősöm,plusz az itteni srácok sem és még nagyon sok munkatársam sem,és még sorolhatnám mennyien azok közül,akiket ismerek.Ez biztosan véletlen ugye?!

És soha egyetlen kivétellel sem találkoztunk,nos akkor merre is vannak? Mert komolyan érdekelne.

A rossz tapasztalatok valósak,igen.De kizárólag csak ilyen van,semmi pozitív.Ha tudnád hányszor aláztak meg,nevettek ki a nők...

Nem azért szidom a nőket,mert nem születtem helyesnek ez tévedés.Azért van problémám velük,mert kizárólagosan ez számít náluk,semmi más.Tök mindegy milyen belső értékeim vannak,tök mindegy mit tennék meg értük stb. semmit nem ér,mert meg sem akarnak ismerni.És miért? Mert nem születtem helyesnek,tehát egy olyan dolog miatt ítélkeznek felettem,amibe még csak beleszólásom sem volt,de választásom sem,ez egy adottság amivel születtünk...

És ezt bizony akár hogyan lehet nevezni,nálunk felszínességnek nevezik.

Egy bizonyos szintig valóban fontos a külső,a vonzódás szintjéig.

Egy nő a férfiak felső 5-10 százalékához vonzódik kb. átlagosan.

Én férfiként a nők 80%-hoz simán tudnék vonzódni.

De ha az átlagot nézzük,akkor is 50-60% nagyjából a történet.

És ez kizárólag külső szempontjából.

A szintek és arányok mint látod nagyságrendekkel különböznek.És itt van a nagy differencia.

Mert míg egy jóképű gyereknek lehet simán több nője is szinte bármikor,addig egy átlagos srácnak 0.

Azonban fordított esetben egy szép nőnek lehet simán több pasija,de egy átlagos nőnek is bőven...Halmozva vannak a nők,csak válogatnak ami nem túl nehéz...

Ja a kérdésre is reagálva még,az önellátósággal nincsen gond.Na de azok az ízlések,azok nem helytállóak,fentebb leírtam miért és mi a valóság sajnos.

Ja tudom többször említettem már itt,ha te most leírod ide hogy létezik kivétel,akkor azt most nekem el kellene hinnem úgy,hogy nem is ismerek ilyet,sőt még a környezetem sem?

Ha a barátaid mondanak valamit mondjuk 10-ből 9-en,és az a 9 ugyanazt állítja.Te kinek hinnél,annak az egynek vagy a 9 másiknak?

Nálunk még az az egy kivétel sem létezik,pedig elég sok embert ismerek azért ;)

24/F

2015. aug. 9. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!