Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a nőknek csak a pénz meg a külső számít?

Figyelt kérdés
Ha ki meri valaki mondani, hogy neki számít, hogy a párja önellátó legyen (ha már nem diák, természetesen), valamint az ízlésének megfeleljen, azonnal jön, hogy pénzéhes, számító rbancok. Miért?
2015. aug. 8. 21:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Persze van rálátásunk a saját nemünkre is, ott is tapasztalunk meg dolgokat, viszont ezt így kijelenteni, hogy a nők a korrektebbek vagy a férfiak a korrektebbek, nem igazán lehet. Nincs akkora tapasztalatod, se neked, se nekem, hogy ezt így kijelenthesd/kijelenthessük. Nyilván mivel férfi vagy, őket fogod a jobbnak feltüntetni, még ha esetlegesen ez nem is így van, nőknél dettó.

Lehet itt reggelig is mondogatni, hogy a nők így-úgy felszínesek vagy a férfiak csak szexre mennek, bármit. Bármilyen példát felhozhat az egyik nem, a másik nem úgyis annak az ellenkezőjével fog előjönni és nem jutsz a végére. Mert ti azt tapasztaljátok, hogy a többség ilyen, mi ettől függetlenül meg ismerünk rengeteg olyan embert, aki pont nem ilyen. Én pl körbe is vagyok véve olyan párokkal, akik teljesen átlagosak és tökéletesen elvannak együtt, nem az dominál hogy van-e pénze a pasinak, vagy izmos-e, sem az, h a csaj bombatestű-e stb.

Bármilyen hihetetlen is, én is a saját tapasztalataimat írom le + azokra alapozok, amiket az ismerőseim/barátaim megosztanak velem. Ezek alapján, mikor már a sokadik pasi vert át, nézett h*ülyének, ez is csak szexre ment és az is + 5-ből 4 átverte és kihasználta a baráti körben lévő lányokat, akkor szerintem én is nyugodt szívvel általánosíthatnék, és húzhatnám rá a pasik jókora százalékára hogy micsoda r*ohadékok, mégsem teszem.. Mert ez még így összességében sem elég ilyesmik feltételezéséhez. Na bezzeg, ha megtenném/tennénk, mindegyik kikérné magának, hogy ő márpedig nem ilyen..

Látom még mindig nem érted a lényegét.. Igen én is tudom, hogy a cián mérgező, annak ellenére hogy nem érintkeztem vele, sőt azt is tudom, hogy a szén-monoxid belégzése is halálos, de ezek megdönthetetlenül bebizonyított tények, ez így van, ez alól nincs kivétel. Míg a nőknél igen is van.

De látom szerinted épp annyira biztos, hogy nincs kivétel, mint hogy a cián mérgező meg hasonló értelmes példák. Azért kíváncsi lennék, hogy melyik az esélyesebb: néhány percig CO-t lélegezni és éledben maradni vagy találkozni egy normális nővel.. Kettőt találhatsz :)

Tehát ezek a példák semmit nem bizonyítanak, semmi közük az adott témához.

Szerintem meg az általánosítás továbbra sem helyénvaló, mert mint elmondtam (úgy kb 100x) ezzel degradálsz és leminősítesz olyan embert is, akit nem ismersz, pl engem is, holott én azért jobban ismerem magamt nálad/nálatok, hogy tudjam kicsit sem vagyok ilyen..

Az, hogy egy munkánál már kép alapján eldöntik, hogy te bizony nem vagy szimpi és tuti nem kapod meg az állást, szintén elég szánalmas, viszont egy munkánál nem is az a lényeg, hogy az ember hogy néz ki, hanem hogy mennyire ért a szakmájához. (ettől független szemét húzás egy kép alapján eldönteni, hogy ő alkalmas-e a munkára vagy sem) Míg egy párkapcsolatnál ez inkább fordítva működik, persze ott a belső is lényegesen fontos. Egy kapcsolat esetén nem egy képről fogod megítélni a másikat, se nem az alapján, h lecumizott-e az első randin..Jobb esetben :D

Mindenkinek más az igazság, az viszont könnyen meglehet, hogy akit ti pasik átlagosnak tartotok férfi szemmel, az női szemmel nem feltétlen átlagos, vagy az adott nőnek épp nem lesz átlagos. Innen már jön, hogy neki nem tetszik a pasi, nem vonzódik hozzá, vagyis nem kezd vele ismerkedni/randizni/járni. Itt már meg is kapjuk, hogy felszínesek vagyunk. Mindenki saját maga dönti el, hogy neki tetszik-e az adott srác, vonzó-e avagy sem. Ha rád azt mondja egy nő, hogy neki nem tetszel, nem vagy vonzó, ezáltal nem akar semmit, már el is van ítélve, hogy na ez is csak a külsőt nézi.

Az ember nem tetszhet mindenkinek, és nem is várható el senkitől, hogy összejöjjön olyan valakivel, aki iránt nem érez vonzalmat. Ha pedig egy férfit/nőt már vagy a 20. ember utasít vissza, akkor elég valószínű, hogy olyan a külseje, amivel a másik nem tud megbékélni, emiatt pedig nem lehet hibáztatni se az egyiket, se a másikat, hisz x nem tehet arról, hogy "csúnyácska", y pedig nem tehet arról, hogy neki ez nem vonzó.

Értem én, hogy ez igazságtalan, hogyha nem vagy vonzó egy nő szemében, akkor lehet bármilyen a belsőd, megadhatsz bármit, esélyt akkor sem kapsz, de ha te lennél a másik oldalon és nálad próbálkozna egy számodra nem kicsit sem tetsző lány, kötve hiszem, hogy randizni, majd járni fogsz vele, csak azért, hogy ő ne érezze meg a visszautasítás fájdalmát és ezt az igazságtalanságot.

Egy életünk van és azt mindenki olyannal szeretné leélni, akit ő arra "megfelelőnek" talál, nem nézheted mindig azt, hogy a másiknak mi a jó.

De persze, ha valakinek nem adunk esélyt, mert nincs meg a vonzalom, akkor felszínesek vagyunk, akik csak a külső alapján ítélnek meg. Ha meg adunk esélyt, párszor randizunk, de rájövünk, hogy ez nem fog menni és ezt közöljük, szintén mi vagyunk a szemetek, hogy hitegettünk.. Tehát el kell ismerni, hogy nektek kb semmi nem jó, egyik opció sem megfelelő, kivéve azt, hogy a nő szó nélkül összejön veletek és minden happy. Ami nem így működik.

2015. aug. 9. 01:32
 32/35 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem... Szerintem alapvető dolog, hogy ne a nő tartsa el meg etesse a férfit, és persze fordítva sem jó, legyen mindkettőnek önálló keresete és munkája. A külső pedig a pasiknak is rettentően számít.
2015. aug. 9. 08:52
 33/35 anonim ***** válasza:

31-es.

Nos az elején amiket írtál,nem értek egyet,de mindegy is.

Ezt tőled idéztem:

"Értem én, hogy ez igazságtalan, hogyha nem vagy vonzó egy nő szemében, akkor lehet bármilyen a belsőd, megadhatsz bármit, esélyt akkor sem kapsz, de ha te lennél a másik oldalon és nálad próbálkozna egy számodra nem kicsit sem tetsző lány, kötve hiszem, hogy randizni, majd járni fogsz vele, csak azért, hogy ő ne érezze meg a visszautasítás fájdalmát és ezt az igazságtalanságot."

És ezzel összevonva az utolsó bekezdést is amit írtál reagálnék egyben a kettőre.

Látod,ha ezt egy nő így egyben kimondja,ahogyan Te is ez korrekt.Ha mindegyik nő,vagy legalább a többség ezt megmondaná,akkor oké lehet az a véleményem továbbra is,hogy felszínesek a nők.DE ezt már korrektnek érzem.

Szóval így legalább meg van mondva hogy igen,ássam el magam jó mélyre,és esélyem sincsen egy nőnél sem,kész.És ez tudatosul bennem,és jó napot nincs mit tovább rajta ragozni,de akkor ezt kérném megmondani így szemtől szembe,nem kertelve.

Bár erre az évek alatt rájöttem magamtól is,csak ha az elején tudom,akkor nem mentem volna bele ennyi szenvedésbe,kinevetésbe,megaláztatásba.

Tudom nem ezt írtad így,de a vége úgyis ez.

Tehát az én következtetésem is jogos,csak nem tudom miért kell tagadni akkor a dolgokat.

Ebből is látszik,hogy ezek szerint akkor az határozza meg az egész életemet,hogy milyennek születtem...

Tehát egy olyan dolog,amibe nem volt beleszólásom,ez egy adottság.

Nos ez a valóság,az igazság sajnos.

Évek óta rájöttem erre én már,csak mások ne járjanak így,mint én legalább...

24/F

2015. aug. 9. 10:46
 34/35 anonim ***** válasza:
31%
Azért,mert igazàból a férfiaknak szàmít a legjobban a pénz és a külső,de ezt inkább rákenik a nőkre az idióták.
2015. aug. 9. 11:18
 35/35 anonim ***** válasza:

Mert ez az igazság.

Rengeteg olyan nő van, aki inkább belemegy vagy marad egy rossz kapcsolatban csak azért, mert a hapsija házhoz "szállítja neki a pénzt" és él, mint Marci Hevesen? Kényelmes sok nő, az tuti.

A külső számít? Igen, mert a legtöbb nő a szekrény kinézetű csávókért rajong, akitől lehet, hogy ő maga is kap néha 1-2 maflást, de semmi gond, mert "dől a lé". Egy vékonyabb kinézetű hapsi nem igazán jön be a mai nőknek, mert nem feltétlen lehet velük villogni a barcsinők előtt. Éppen ezért nem tudok sok nőt sajnálni azért, mert beleragadt egy rossz kapcsolatba: magukra vessenek, ha nekik ez kell.

2015. aug. 9. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!