Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem számít a külső, akkor a következő pasijuk hogyhogy egy fokkal mindig jobban néz ki, mint akit elhagytak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 16:42
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom van-e olyan, de akkor legalább nem a képébe mondja :) Nem mondhatja hogy bunkó. Magában meg mindenki azt gondol amit akar. Te is biztos mosolyogtál már meg valaki az utcán hogy néz ki vagy ilyesmi.
2015. okt. 28. 13:29
 32/41 anonim ***** válasza:
34%

Bárki bármit mond... A nőknek kivétel nélkül az számít hogy izmos vagy-e jóképű és kedves.

Ha nem vagy kedves, de jóképű és izmos akkor is fogsz kelleni a nőknek (ha nem is mindegyiknek, de akkor is fogsz)

De ha kedves vagy, de nem vagy izmos és jóképű akkor nem fogsz kelleni a nőknek.

Ez ilyen egyszerű.

A külső a legnagyobb érték 2015 ben.

2015. okt. 28. 16:45
 33/41 anonim ***** válasza:
49%

Ha szerintetek csak ez számít, akkor minek akartok egyáltalán barátnőt?

Már én szurkolok nektek látatlanban is, hogy sikerüljön találnotok normális lányokat magatoknak, hogy legalább a többi szingli pasinak ne meséljétek be ezt a baromságot.

2015. okt. 28. 16:50
 34/41 anonim ***** válasza:
37%

Tudod én is azt mondom,bárcsak baromság lenne... De nem az,és ez a szomorú. :/

Manapság a nőknek bizony kizárólag a külső számít,semmi más.Ha az megvan,bármilyen nőd lehet,ha nincs akkor meg esélyed sincsen...

24/F

2015. okt. 28. 18:04
 35/41 anonim ***** válasza:
87%
Jó, figyelj, nekem nincs türelmem úgy vitatkozni veled, hogy csak neked lehet igazad, mindenki más hazudik. :D Számtalan olyan nőt ismerek, akinek nem a pénz, és nem a külsőség számít. Érdekes, hozzájuk egy pasi sem szokott odamenni ismerkedni... (Pedig én már mondtam nekik hányszor, hogy ha férfi lennék, biztos rájukmozdultam volna már, hihetetlen egy személyiségük van, és szerencsés lesz az, aki végre megtalálja majd őket. :D)
2015. okt. 28. 18:25
 36/41 anonim ***** válasza:

35-ös.

Én értem amit te mondasz azt is,sokan mondtak már hasonlókat,szóval biztosan van valahol kivétel,csak én még soha nem találkoztam ilyennel...hidd el,én lennék a legboldogabb ha egyszer sikerülne.DE az esélyem erre valljuk be,nem sok...

Tudod nekem hányszor mondták már ezt,hogy nagyon szerencsés lesz az a lány/nő,aki mellettem köt ki.És elég közeli emberek mondták ezt,akiknek hiszek a szavában. :)

Csak hát az eddigi életemben bármennyiszer próbálkoztam,visszautasítást,kinevetést,megalázást kaptam a nőktől.De semmi pozitívumot,és egy nő sem érdeklődött még felőlem... Én meg ugye hiába próbálkoztam,szóval így elég nehéz.

És még azt sem mondhatom,hogy csúnya lennék,mert nem vagyok az egyáltalán.Az öltözködésem is nem olyan mint a többi emberé,adok is magamra.

Szóval ez van sajnos.:/

24/F

2015. okt. 28. 19:23
 37/41 anonim ***** válasza:
89%

Csak azt tudom mondani, hogy ne keseredj el! :) Hidd el, az élet élvezhető egyedül is, csak mindenkinek magának kell rájönnie, számára hogyan. Remekül el lehet tölteni az időt egyedül is. Aztán, ha már nem stresszelsz rá arra, hogy "márpedig én barátnőt akarok itt és most", és jól érzed magad, betoppan az életedbe valaki. :))

(És még valami: ne gyere fel unatkozásból erre az oldalra, csak eszedbe fogják juttatni, hogy nem élsz párkapcsolatban, ami nem lesz jó neked.)

2015. okt. 28. 20:25
 38/41 anonim ***** válasza:
67%
Én sem olyan nőt nem ismerek, akinek ne csak a külső meg a pénz számítana, sem olyat, akinél soha ne próbálkozna senki. Olyat viszont igen, aki csak a tökéletes külsejű férfiakkal állna szóba, de ilyenek nem próbálkoznak nála, ezért azt nyafogja, hogy nem kell senkinek.
2015. okt. 28. 20:29
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Igazából vannak olyan lányok, csak nehezen hozza össze a sors a zsák a foltját. Ezt most neked írom 24/F...

Szóval, nekem is vannak olyan barátnőim akik csinosak, kedvesek, értelmesek, de irtó nehezen lépnek ki a komforzónájukból. Ez alatt értsd, nem igen jár el sehova, pasi társaságban nehezen oldódik. És ezt az ellenkező nem is kiszúrja, és hát mondjuk úgy 10-ből 9 ilyen elől menekül. Ergo ezek a lányok sokszor megkapják hogy persze csini vagy meg tök intelligens de valami hiányzik...na és ez az a pont mikor a kedves férfiak rohannak a könnyen kapható csajok karjaiba. Persze most nem rólad beszélek, de úgy nagy általánosságban. Végeredmény, egyel több kudarc, méginkább bezárkózottság. Hidd csak el nem vagy egyedül ezzel fiúként. Lányok is szenvednek ilyentől, csak szerintem kevésbé sírják tele az oldalt, meg hát úgyis le lennének oltva tehát mindegy :))

Na szóval azt akarom kihozni az egészből, hogy a barátnőimnek is javaslom meg egy időben nekem is javasolták. ÖNBIZALOM. nem azt kell szajkózni azzal kelni feküdni, hogy a csajok csak a legjóképűbbekkel állnak szóba, mert ilyen nincs!!! én írtam neked előbb, ha nem lenne személyiség jog linkelnék neked pár fb adatlapot, aztán nézd meg milyen párok vannak. Igen tudom tudom, ez téged nem vigasztal érthető, de legalább ne süppedj már bele ebbe az egészbe.

Már egy ideje figyelem az írásaid, mert hát eléggé ugyanazt írod ugyanolyan szavakkal, meg a korod is utána...és komolyan van pár ellenszenves majom ezen az oldalon, akinek kívánom is hogy csaj ne menjen a közelébe mert minimum debil...de te egész kulturáltan írsz, tehát komolyan. Ne kenődj el. Csak van olyan haverod aki kicsit magabiztosabb e téren, kérd segítsen neked, pár tanáccsal. Így virtuálisan nehéz akármit is mondani, de olyan nincs hogy nincs.

Csomó srácot ismerek, alacsony kissé túlsúllyal, némelyik szemüveggel, és nem viccelek, azóta a jegyese a csaj.Egyetemen szépen kialakult köztük....Egy társaság, közös bulik, kollégium. Havernak indultak gondolom, és ez lett a vége. Több mindent tud felmutatni párkapcsolat tekintetében mint sok jóképű fiúismerősöm, mert ez utóbbiak csak használják a csajokat.

2015. okt. 29. 14:25
 40/41 anonim ***** válasza:

39-es.

Mint említettem,nekem nem lesz attól jobb,hogy másnak összejött,sőt inkább már zavar,mert annál kevesebb esélyem van hogy én is találjak valakit,és még az utcán meg mindenhol ott nyáladzanak előttem,ami baromira idegesítő.

Nincsen olyan haverom,aki segítene ebben,mert az én környezetemben,aki normálisabb,értelmesebb,amit én is képviselek,köztünk senkinek nincsen barátnője,mert nem jóképű gyerek,és nem az a bunkó stílus.

Mi megfontoltak,kedvesek,normálisak vagyunk,és igen néha visszafogottak is.De ettől még nem kéne a nőknek levegőnek nézniük,na mindegy...

Egyetemen én is próbálkoztam már néhány nőnél,de inkább nem minősíteném milyen stílusban "válaszoltak" rá.

Ne süppedjek bele,azt mondod,rendben akkor mondd meg mit csináljak ehelyett? mikor minden nap látom a szerelmespárokat,minden nap a hormonjaim tombolnak bennem és vonzódom sajnos a nőkhöz,és sokszor már a tanulásra sem tudok figyelni,koncentrálni nem tudok semmire,szeretethiányom van,mert senki nem törődik velem... Nos?

24/F

2015. okt. 29. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!