Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek az itteni pasiknak igazuk lehet vagy csak a saját általánosító sikertelenségüket vetítik ki ide?
"Nem.
Ha átlag alatti vagy átlagos külsőd van,azt vagy pénzzel tudod kompenzálni ha sok van,vagy ha totál bunkó,lekezelő vagy a nőkkel...
Ha egyik sincs meg,akkor esélyed
sincsen.
24/F"
"max ha pénzes vagy, vagy bunkó meg izom se árt"
"Látod és komoly kapcsolatot akarok/akartam, 6 év alatt válaszolt kb 3 csaj az elküldött 1000+ levelemre.
Esélyt se adtak arra, hogy megismerjenek.
Manapság is ugyan ez a helyzet, írok 1-2 nek aki megtetszik, de válaszra se méltat. A legújabb, hogy olvasás nélkül törli a levelemet, anélkül, hogy az adatlapomra ránézne, vagyis a kis 15x15px méretű fotóról eldönti, hogy mi van.
Ennyit a társkeresőkről!"
"Na, na! A nők azért buknak csak itt, mert rögtön kiválasztják a legsármosabb, leszebb csávót aki lehet csak odabüffentett egy "hö gyere mán szexőőőőni"-t de hát biztos majd megváltozik.
A 2-3 oldalt író Dr.Szemernyei Sándor fiatal orvost pedig elajtják a "b**is" szövegével együtt."
És még sorolhatnám az ilyen pasik véleményeit...... .
"#17 Én orvostanhallgató vagyok, inkább azt látom, hogy a lányok 60-70%-a évek óta egyedül van, még végzés után is."
A kórházban ahol dolgozom egyetlen, ismétlem egyetlen darab szingli doktornőről tudok harminc alatt. Sok a friss házas,és nagyon sok a tartós kapcsolatban élő. arról nem is beszélve, hogy aki egyedül van, az meg azért van egyedül, mert a jóisten sem tudna a hatalmas igényeinek megfelelni, vagy a kórházon/tanuláson kívül nem érdekli semmi, és nem jár sehova.
"Ha ugyannyi energiát és időt fektetnének abba,hogy próbáljanak normálisan próbálkozni és vagy magukon javítani,mint ezekbe a kommentekbe,akkor már rég nem lenne okuk sírni."
Mert te aztán tudod, hogy ki mennyi energiát fektet bele önmaga javításába, vagy a próbálkozásba... Dolgozom, tanulok, társasági életet élek, sportolok, még pszichológushoz is eljárok, van okom sírni? Van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!