Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mindenkinek a saját kategóriájában kell ismerkednie! " Ez tényleg, így működik?
Tehát széphez csak szép menjen oda, átlagos csak átlagossal méltóztassék ismerkedni, csúnya a csúnyával ismerkedjen?
Ez lenne a "helyes" stratégia az ismerkedésre?
Én a "saját kategóriát" ennél összetettebb módon értelmezem, mivel az, hogy ki mit tekint szépnek, eléggé relatív, ráadásul pl. itt is tartják magukat csúnyának olyanok, akik az én szememben nem azok.
Viszont az életvitel, a gondolkodásmód, a szokások, belső dolgok már jobban megfogható dolog ilyen vonatkozásban.
Pl. egy bigott vallásos és egy megrögzött ateista eléggé problémás párost alkotnának, szintén problémák lehetnek, ha a családra, gyerekvállalásra vonatkozó terveik teljesen ellentétesek egymással, ha nem szakítanak, az egyik fél megalkuvásra kényszerül.
A te kategóriád az, ahogyan te teljes embernek érzed magad, ahogyan te jól érzed magad a bőrödben.
Valami közös dolog mindenképp kell, és külsőre valahogy jól mutatni egymás mellett. Persze nem a külvilág számára, hanem te érezd úgy, hogy külsőre is összeilletek és szép pár vagytok.
A szépség, az azonos kategória nagyon relatív! De az biztos, hogy kell a hasonlóság,mert a nagy különbözőségek miatt lehetnek nagy veszekedések...
Egyáltalán nem relatív,főleg a nőknél nem a dolog.
Az persze lehet,hogy a férfiak felső 10%-ából más tetszik különböző nőknek,de mindig feljebb választanak a nők,eggyel,kettővel kinek hogy...
De már ott tartunk,hogy aki nem született helyesnek,jó genetikával,nem izmos,az álmodni se merjen nőről,mert esélye sem lesz... :/
Ez a mai valóság,és szomorú,szerintem szánalmas is,de hát ez van ezt kell elfogadni...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!