Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mindenkinek a saját kategóriájában kell ismerkednie! " Ez tényleg, így működik?
Figyelt kérdés
Tehát széphez csak szép menjen oda, átlagos csak átlagossal méltóztassék ismerkedni, csúnya a csúnyával ismerkedjen?
Ez lenne a "helyes" stratégia az ismerkedésre?
2015. okt. 18. 09:59
11/15 anonim válasza:
# 9 Időpont ma 12:54 - Te nem unod még, hogy szinte mindenhova beírod ezt a f*ságot, aminek amúgy köze sincs a valósághoz?
12/15 anonim válasza:
Utolsó: ez nem unja meg, ez a mantrája, muszáj ezt hangoztatnia, nehogy magát kelljen okolnia valamiért.
13/15 anonim válasza:
A mai világban csak a külsőségek számítanak és a pénz. Bár utóbbi méginkább. Ha sok pénzed van gyakorlatilag már lényegtelenné vélik a külsőd. Pl. ha beszállsz egy drága kocsiba akkor nem hiszem, hogy a fejed formáját kezdik majd el vizslatni leginkább, akkor még úgy is menő leszel a nők körében, ha tojás vagy hombár fejed van...:)) Tapasztalatból írom ezt. 37/F
14/15 A kérdező kommentje:
Milyen tapasztalataid vannak Utolsó?
2015. okt. 23. 11:16
15/15 anonim válasza:
Nekem hombár fejem van és szerintem ez így gelyes! Rendkívül csúnya vagyok, de annyira mint egy rühes felmosórongy, nem merek tükörbe nézni mert félek lehánynám a tükör peremét (na jó, azért ez így nem teljesen igaz, csak majdnem). De: mivel ilyen elcses*ett s*ar az életem, ezért talán nem is teljesen alaptalanul úgy gondolom jogosult vagyok egy kis vígasztalásra rendkívül szép nők részéről. Ami furcsa: egy időben direkt csúnya nőkkel próbáltam ismerkedni (habár egy nő szerintem nem lehet csúnya igazán), de kb. mindegyik egyből lepattintott mint metálos szakmunkástanuló a sörösüveg tetejét a kombináltfogóval. Szép nők viszont sajnálatból, jófejségből, nem tudom még miből már szinte szó nélkül is szóbaállnak velem. Hogy ez miért van? Ki tudja, de jó így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!