Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert menekulnek a ferfiak tolem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, se buta, se harpia. Eleinte a pasi lelkes, a csillagot is lehozna nekem, ezzerrel pedalozik, aztan szep lassan eltavolodik. Pedig en nem valtozom, ugyanaz vagyok a kapcsolat elejen is, mint kesobb. Mit csinalok rosszul?
27n
2015. nov. 10. 19:25
21/26 anonim válasza:
Ezt egy ismeretlen ember nem tudja megmondani, esetleg ha van olyan aki barátod, vagy jól ismer, de nem ex, kérdezz rá nála h mit gondol rólad, h milyenek tart és legyen őszinte mert nem sért meg csak tudni akarod mert a kapcsolataid nem működnek..
22/26 anonim válasza:
Te vagy az a gyönyörű fekete hajú lány, akivel egy irodába találkoztam múlt pénteken? :)
23/26 A kérdező kommentje:
Nem valoszinu 😅
2015. nov. 11. 15:32
24/26 anonim válasza:
mert manapság minél rosszabb a nő, annál jobb...:/ Tapasztalat! :(
2-es
25/26 anonim válasza:
"Pedig en nem valtozom, ugyanaz vagyok a kapcsolat elejen is, mint kesobb. Mit csinalok rosszul?"
Pont ezt: nem változol - nem változik semmi. És hát ahogyan a nők, úgy a férfiak is szeretnének haladni egy kapcsolatban.
Ha pedig nem befelé, akkor kifelé haladnak.
26/26 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertem a valtozast. Ha latom, hogy van ertelme, termeszetesen en is odateszem magam, nem csak varom, hogy keressenek. Ugy ertettem, hogy nem lesz belolem idovel trehany, apolatlan hazisarkany.
2015. nov. 23. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!