Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert menekulnek a ferfiak tolem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert menekulnek a ferfiak tolem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ronda, se buta, se harpia. Eleinte a pasi lelkes, a csillagot is lehozna nekem, ezzerrel pedalozik, aztan szep lassan eltavolodik. Pedig en nem valtozom, ugyanaz vagyok a kapcsolat elejen is, mint kesobb. Mit csinalok rosszul?

27n

2015. nov. 10. 19:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Valószínűleg van valami szoftverhibád, ami neked nem tűnik fel, de pár hónap után nem tudják elviselni.
2015. nov. 10. 19:46
 12/26 A kérdező kommentje:
Nos igen, en is igy gondolom, viszont nem tudok rajonni, hogy mi lehet ez
2015. nov. 10. 19:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Hány férfiról beszélünk?Hányan tették ezt meg eddig veled és mi volt a leghosszabb kapcsolatod?

Egyszer sem fordult elő,hogy te szakítottál?

2015. nov. 10. 19:52
 14/26 A kérdező kommentje:
3 ferfi tette ezt meg velem, ebbol 2 kapott masodik eselyt is, es masodjara is megtettek... De igen, volt olyan is, hogy en szakitottam, viszont amennyire lehetett, becsuletes voltam, nem csak ugy lassan leepitettem oket.
2015. nov. 10. 19:59
 15/26 anonim ***** válasza:

Szóval azzal van a gond ahogyan szakítanak veled,hogy nem őszinték?

Milyen módon ismerted meg ezeket a pasikat?

2015. nov. 10. 20:02
 16/26 A kérdező kommentje:

Azzal is, de legfokepp az okokat keresem, hogy miert nem tudok megtartani senkit.

Mindharmat a munkahelyemen ismertem meg, en titkarno vagyok, az egyik csomagfutar volt, a masodik kliens, a harmadik kollega.

2015. nov. 10. 20:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Három férfiból még nehéz statisztikát készíteni.Én nem vagyok biztos benne,hogy benned van a hiba,talán mindhárom pasi más-más okból lépett le.Bennük volt a "hiba" és te mégis magadat hibáztatod.

Szerintem ne foglalkozz a múlttal,tekints a jövőbe és bízz a következő kapcsolatod sikerében.

Persze ha úgy érzed,hogy valamit rosszul csináltál azt legközelebb próbáld korrigálni,de nem úgy menj bele a következő kapcsolatba,hogy várod mikor fog lelépni a partnered.

2015. nov. 10. 20:12
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Még próbálkozz. Engem meg sosem akart elhagyni senki aki már összejött velem, mindig én tettem ezt(1 válás és vagy 4-5 kapcsolat), ez sem jó. Az jutott eszembe nincsen olyan nő aki tökéletes lenne sajnos vagy aki van annak meg én nem kellek. 38/F
2015. nov. 10. 20:44
 19/26 anonim ***** válasza:

itt senki sem fogja megmondani, hogy mi lehet a baj, maximum az akivel márt voltál együtt és épp itt van :D

szerintem annyi az egész, hogy nem illettetek össze, mert ha passzoltatok volna akkor nem laposodik el a dolog 2-3 vagy x hónap után. fogd fel úgy, hogy jobb, hogy még az elején kiderült, hogy nem működik a dolog, később csak rosszabb lett volna. a megoldás az, hogy keresni kell egy olyat akivel összeilletek!

2015. nov. 10. 21:03
 20/26 anonim ***** válasza:

19-esnek igaza van.

Ez így reménytelen. És ennyiből kevés.

De lehet h veled elképzelni sem tudnák h együtt éljenek

2015. nov. 10. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!