Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert menekulnek a ferfiak tolem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert menekulnek a ferfiak tolem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ronda, se buta, se harpia. Eleinte a pasi lelkes, a csillagot is lehozna nekem, ezzerrel pedalozik, aztan szep lassan eltavolodik. Pedig en nem valtozom, ugyanaz vagyok a kapcsolat elejen is, mint kesobb. Mit csinalok rosszul?

27n

2015. nov. 10. 19:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te nem teszel annyit a kapcsolatert mint a srac es egy ido utan mar nem lesz eleg a kulso.
2015. nov. 10. 19:27
 2/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olyanokkal ismerkedsz, akik csak egyéjszakás kalandot akarnak, és mikor rájönnek, hogy téged nem lehet egyből megkapni, inkább keresnek mást, akit viszont meg lehet. Pontosan mennyi idő alatt szoktak eltávolodni?
2015. nov. 10. 19:29
 3/26 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok ronda, se buta, se harpia"

Ez baj ://

2015. nov. 10. 19:29
 4/26 A kérdező kommentje:
De igen, ha ugy latom, hogy erdemes, akkor teszek erte. Ennek ellenere ez tortent most is...
2015. nov. 10. 19:30
 5/26 anonim ***** válasza:
Szépen lassan kiderül hogy ez csak a felszín ami alatt nincs tartalom. Hiába csinálod tudatosan hogy ez a kép alakuljon ki rólad, valószínű ez ellentétben áll a valódi személyiségeddel ami taszító.
2015. nov. 10. 19:31
 6/26 A kérdező kommentje:
#2, ki hogy, van aki 2-3 honap utan, most viszont volt valaki, aki jo nehany honapot ragta az agyam, aztan mire nagy nehezen tenyleg megkedveltem, szep lassan leepitett.
2015. nov. 10. 19:33
 7/26 A kérdező kommentje:
#3, miert baj? :-o
2015. nov. 10. 19:33
 8/26 anonim ***** válasza:
Peched volt, lyukra játszókat fogtál ki eddig. De nem mindenki ilyen.
2015. nov. 10. 19:34
 9/26 A kérdező kommentje:
#5, olyan emberrel is megtortent, aki nagyon jol ismer, tudta jol, mit takar a felszin.
2015. nov. 10. 19:34
 10/26 A kérdező kommentje:
#8, erre is gondoltam,viszont nem mindenkivel bujtam agyba 1 honap leforgasa alatt. Volt olyan is, hogy erre sor sem kerult
2015. nov. 10. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!