Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert menekulnek a ferfiak tolem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, se buta, se harpia. Eleinte a pasi lelkes, a csillagot is lehozna nekem, ezzerrel pedalozik, aztan szep lassan eltavolodik. Pedig en nem valtozom, ugyanaz vagyok a kapcsolat elejen is, mint kesobb. Mit csinalok rosszul?
27n
2015. nov. 10. 19:25
1/26 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem teszel annyit a kapcsolatert mint a srac es egy ido utan mar nem lesz eleg a kulso.
2/26 anonim válasza:
Lehet, hogy olyanokkal ismerkedsz, akik csak egyéjszakás kalandot akarnak, és mikor rájönnek, hogy téged nem lehet egyből megkapni, inkább keresnek mást, akit viszont meg lehet. Pontosan mennyi idő alatt szoktak eltávolodni?
3/26 anonim válasza:
"Nem vagyok ronda, se buta, se harpia"
Ez baj ://
4/26 A kérdező kommentje:
De igen, ha ugy latom, hogy erdemes, akkor teszek erte. Ennek ellenere ez tortent most is...
2015. nov. 10. 19:30
5/26 anonim válasza:
Szépen lassan kiderül hogy ez csak a felszín ami alatt nincs tartalom. Hiába csinálod tudatosan hogy ez a kép alakuljon ki rólad, valószínű ez ellentétben áll a valódi személyiségeddel ami taszító.
6/26 A kérdező kommentje:
#2, ki hogy, van aki 2-3 honap utan, most viszont volt valaki, aki jo nehany honapot ragta az agyam, aztan mire nagy nehezen tenyleg megkedveltem, szep lassan leepitett.
2015. nov. 10. 19:33
7/26 A kérdező kommentje:
#3, miert baj? :-o
2015. nov. 10. 19:33
8/26 anonim válasza:
Peched volt, lyukra játszókat fogtál ki eddig. De nem mindenki ilyen.
9/26 A kérdező kommentje:
#5, olyan emberrel is megtortent, aki nagyon jol ismer, tudta jol, mit takar a felszin.
2015. nov. 10. 19:34
10/26 A kérdező kommentje:
#8, erre is gondoltam,viszont nem mindenkivel bujtam agyba 1 honap leforgasa alatt. Volt olyan is, hogy erre sor sem kerult
2015. nov. 10. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!