Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők teszik lehetetlenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők teszik lehetetlenné az ismerkedést, akkor miért mégis a férfiakat bántják ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Ahogy körbenézek a világban, a következőt tapasztalom: A nők legjava elutasít mindenféle-fajta közeledési Interneten nem, utcán nem, szórakozóhelyen sem, rendezvényen szintúgy, stb...

Ezzel szemben a férfiak megpróbálnak megfogni minden kapaszkodót, amit csak lehet és mindeközben próbálják fejleszteni is magukat, ki hogyan képes. Az eredmények-meglátásom szerint-a befektetett munkához képest elenyészőek vagy akáér egyenesen nullák.

Ehhez képest viszont a női oldal felelősségét felvetni istenkáromlásnak számít, 100 %-osan a hímnemű oldal a felelős.

de kérdem én: Miért? Az ismerkedéshez, kapcsolathoz, minden ilyenhez két ember kell és az nem működik, hogy én nem teszek semmit, ellenben a másik féltől mindent elvárok és a végén látatlanban még ítélkezek is felette. Lásd: "akinek ennyi éves koráig nem volt még kapcsolata, azzal nagyon nincs rendben valami."

Valaki megmagyarázná ezt?

2015. okt. 28. 22:13
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Akkoriban még sokkal inkább éltek a közösségek, ez az egyik. A másik pedig, hogy közel sem volt ekkora különbség az emberek között, mint manapság.
2015. okt. 29. 21:44
 42/50 A kérdező kommentje:
Aqer szívemből szólt. Evolúciós témában is, ami egy humbuk szerintem. Nagyon is megmondják ma az emebreknek, hogy mi a divat és ész nélkül mennek utána.
2015. okt. 29. 21:47
 43/50 anonim ***** válasza:

Mit értesz közösség alatt? Közösségek most is vannak, és régen is voltak különcök. Viszont most sokkal könnyebb egymással tartani a kapcsolatot akár a világ két végéről is, hála a technika fejlődésének. Amikor én kislány voltam, akkor mamáméknál a faluban a vasútállomásra mentünk ki telefonálni, mert csak ott volt, papíron leveleztünk, és volt, hogy nem érkezett meg. Most meg azonnal beszélgethetünk egymással olyanokkal is, akik éppen nem a szomszédban élnek, külföldre dolgozni ment barátokkal, rokonokkal, vagy akár idegenekkel is, mint itt mi például. Régen ilyen lehetőségek nem voltak.

"A másik pedig, hogy közel sem volt ekkora különbség az emberek között, mint manapság." - mármint kik között?... :-) Régen háborúk is voltak térségünkben, nagymamám még emlékszik, hogy kislány korában bújtatták a zsidókat a pincében, padláson.

2015. okt. 29. 22:51
 44/50 anonim ***** válasza:
0%

"mármint kik között?."

Pl egy közmunkás és egy közalkalmazott között... Közmunkás vagyok, mert nem találtam másik melót egyenlőre, emiatt a cégnél dolgozó közalkalmazott csajok hozzám se szólnak...

egyértelműen lenéznek emiatt... Igenis vannak társadalmi különbségek!!

2015. okt. 29. 23:08
 45/50 anonim ***** válasza:
84%

"nem erről van szó, hanem az ÁLLANDÓ (és perspektíva nélküli) elutasításokról. nem 1 vagy néhány konkrét esetektől."

Ha állandóan elutasítanak, akkor valószínűleg nem arról van szó, hogy a nők kollektíven összeesküdtek ellened, hogy "hehe, poénból csesszünk ki ezzel a sráccal és kollektívan utasítsuk vissza, ha oda mer jönni hozzánk", hanem van valami olyasmi a viselkedésedben, kiállásodban vagy megjelenésedben, ami taszítja őket (vagy nem is feltétlenül taszítja őket, csupán nem tekintenek rád potenciális szexuális és párkapcsolati partnerként). Főleg, hogy eltérő ízlésű nők vannak, teljesen eltérő élettörténettel és aktuális élethelyzettel, más-más dolgokat keresnek egy férfiban. Nem egy homogén tömeget alkot a Magyarországon élő mind a kb. ötmillió nő.

2015. okt. 29. 23:26
 46/50 anonim ***** válasza:
# 45 Időpont ma 23:08 - Ilyen különbségek régen is voltak, mellesleg a pedagógusok közalkalmazottak, mégis lenézik őket sokan, és első kézből tudom, hogy nem egy leányálom a munkájuk.
2015. okt. 29. 23:28
 47/50 A kérdező kommentje:
Az ötmilliót azért vedd le a töredékére, mert lejön belőlük a nénik, a kislányok és a házas nők tömege.
2015. okt. 29. 23:31
 48/50 A kérdező kommentje:

70 %, ez alatt azt értem, hogy sokkal több közösségszervező erő volt, nem voltak olyan idegenek az emberek egymásnak. Ott volt az úttörőmozgalom, az építőtáborok, a szórakozási lehetőségek is a kikapcsolódásról szóltak, nem a magamutogatásról.

A kapcsolatot ma valóban könnyebb tartani egymással, ugyanakkor az elszigetelődés sokakat sújt.

A különbségek között értem azt, hogy nem voltak pl. a jövedelmek, társadalmi státusz között akkora eltérések. Manapság az egyes emebrek között lehet tízszeres vagy még nagyobb is akár.Persze régen is megvoltak azok, akik bővebben részesültek a jóból és voltak szegények szintén, de mégis jóval emberibbnek tűnik az egész akkori világ.

2015. okt. 29. 23:36
 49/50 anonim ***** válasza:
61%

A kötelező kivonulásokat te olyan jónak tartod? Én azoktól, akik nem gyerekként élték meg, azt hallottam, hogy nyűg, és nem volt jó. Anyukám meg is járta, még gyerekként is, mert az anyja kántornő, és ez negatív dolognak számított arrafelé abban az időben.

Egyébként az úttörőmozgalom a cserkészetet másolta, csak mivel a cserkészet a kereszténységhez kötődik, a kommunizmusban megpróbálták elmosni, de a rendszerváltás után a cserkészet újraéledt. Én is voltam cserkész.

Másrészt aki nem talál magának közösséget, az az ő hibája is. Nekem most is van olyan közösség, ahova rendszeresen eljárok (a munkán kívül), 10 évig énekeltem, most már majdnem 3 éve táncolok, egyáltalán nem vagyok elszigetelődve. Egy időben aktívan részt vettem könyvszerető közösségek életében, viszont ezt csökkentenem kellett, mert a munkám nem ehhez kötődik, az meg több lett, de nem bánom, mert egy remek közösség felépítéséhez járultam hozzá aktívan, most a háttérből figyelek, és büszke vagyok a csapatra, ami nagyrészt nekem köszönheti, hogy van, de már önműködővé vált, így most elég, ha a háttérben maradok, de azért vannak még további terveim is velük kapcsolatban.

2015. okt. 29. 23:49
 50/50 anonim ***** válasza:
Tényleg egyre nagyobbak a vagyoni különbségek az emberek között, de mindenki megtalálhatja a saját "klikkjét", amelyen belül találhat közösséget és akár társat is, szóval ez nem befolyásolja lényegesen a párkeresést (pl. ha minimálbért keresel, akkor jó eséllyel nem milliárdosokkal fogsz bandázni és nem a felső tízezerből lesz barátnőd/feleségeddel - nyilván vannak kivételek és nem eleve elrendelt a dolog, csak ez az általános, hogy a hasonló a hasonlót vonzza).
2015. okt. 29. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!