Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők teszik lehetetlenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők teszik lehetetlenné az ismerkedést, akkor miért mégis a férfiakat bántják ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Ahogy körbenézek a világban, a következőt tapasztalom: A nők legjava elutasít mindenféle-fajta közeledési Interneten nem, utcán nem, szórakozóhelyen sem, rendezvényen szintúgy, stb...

Ezzel szemben a férfiak megpróbálnak megfogni minden kapaszkodót, amit csak lehet és mindeközben próbálják fejleszteni is magukat, ki hogyan képes. Az eredmények-meglátásom szerint-a befektetett munkához képest elenyészőek vagy akáér egyenesen nullák.

Ehhez képest viszont a női oldal felelősségét felvetni istenkáromlásnak számít, 100 %-osan a hímnemű oldal a felelős.

de kérdem én: Miért? Az ismerkedéshez, kapcsolathoz, minden ilyenhez két ember kell és az nem működik, hogy én nem teszek semmit, ellenben a másik féltől mindent elvárok és a végén látatlanban még ítélkezek is felette. Lásd: "akinek ennyi éves koráig nem volt még kapcsolata, azzal nagyon nincs rendben valami."

Valaki megmagyarázná ezt?

2015. okt. 28. 22:13
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
9%
Az evolúcióra vezethető vissza a kérdésben megfogalmazott problémára a válasz. Mindenki tudat alatt is a tökéletest keresi az utódnemzés miatt, emiatt nincsen sokaknak párja. Ezzel persze nem mentem fel a nőket, mert igazán felemelkedhetnének már az állatias ösztönökön.
2015. okt. 28. 22:46
 22/50 A kérdező kommentje:
52 %, ezt már sokszor olvastam. Ugyanakkor régebben azért nem volt jellemző ez a leírt probléma, fiatal korára a legtöbb férfinek már volt jegyese.
2015. okt. 28. 22:51
 23/50 anonim ***** válasza:
Akkor is megvolt, hogy ki kinek az asszonya.
2015. okt. 28. 22:52
 24/50 anonim ***** válasza:
54%
Az evolúcióra vezethető vissza.... most az ember ember vagy állat?
2015. okt. 28. 22:53
 25/50 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a legtöbb "lányok ha valaki odamenne hozzátok az utcán" típusú kérdést átböngészed, több olyan hozzászólás van a nők részéről, hogy de igenis oké az utcán való ismerkedés. Egy-két ember kiemeli, hogy ők ott sem, de nyilván megvan a bevett helyük, ahol ismerkednek (baráti kör vagy suli), és emiatt nem is akarnak az utcán. Neten meg... hát az a gond, hogy a bevett szöveg az "Józsi vagyok, 28 éves mérnök, Délegyházáról. Nagyon kedves lánynak tűnsz. Lenne esetleg kedved ismerkedni?"

Na hát ebből pl. semmit nem tudtam meg róla, úgyhogy baromira fogalmam nincs hogy lenne-e kedvem ismerkedni... olyan emberrel, aki neten szimpi lett, sosem ismerkedés kapcsán kerültünk össze, mindig valahogy a személyiségének egy részét láttam meg pl. véleményén keresztül. Az ilyen alapadatok nem infok.

Nekem eddig ilyen random ráírós, vagy utcán leszólítós esetekből egyébként nem sültek ki jó tapasztalatok. Mindig válaszolgattam, aztán az illető vagy nem hívott, vagy nem írt egy idő után. Ami kétlem hogy abból fakadt volna, hogy borzasztó beszélgetőpartner vagyok, gondolom inkább arról van szó, hogy a másik fél közben becsajozik vagy feladja vagy úgy érzi kudarc fogja érni, és ezért elmenekül.

Ennek ellenére nem vagyok elutasító.

Viszont srácok könyörgöm szedjétek össze magatokat, a lányok nem p---csák, ha meg úgy viselkednek, akkor épp rossz egyedet fogtatok ki.

2015. okt. 28. 23:08
 26/50 A kérdező kommentje:
Azért mégiscsak mondható, hogy valami nincsen rendben. Jópár érettebb nővel is beszéltem a témáról és meg voltak ütközve rajta, hogy manapság olyan férfiak is kényszerszinglik, akik 25-30 vagy még több éve könnyedén kapcsolatban lettek volna.
2015. okt. 28. 23:09
 27/50 anonim ***** válasza:
18%

A fehér férfiak rontottak el mindent a történelemben? Ezek szerint a nem fehérek jól csináltak mindent? Ne feledd, hogy fehér férfiak vezetésével vagy te itt most és írogatod a hülyeségeidet. Nem tudom mit csinálnál most, ha egy busman vezető karjai alatt fejlődött volna a világ. (Szerintem még mindig dárdával kergetnénk az antilopokat.)

Másrészt meg lehet nézni, hogy volt-e valaha akkora gubanc a világtörténelemben mint manapság amikor Amerikát egy néger Németországot meg egy nő irányítja.

2015. okt. 28. 23:10
 28/50 A kérdező kommentje:
69 %, azt hiszem tudom, mire gondol a "fehér ember rontott el mindent" alatt.
2015. okt. 28. 23:13
 29/50 anonim ***** válasza:
51%

"Az evolúcióra vezethető vissza.... most az ember ember vagy állat?"

Az evolúció ma is zajlik, az ember nem jelent kivételt ez alól (pl bölcsességfog el fog tűnni), de amit ti kerestek fogalom az a természetes szelekció. Igen, ma is működik ez is. Elvégre a zöld gyík se gondolja végig, hogy hmmm... a múltkorin kevesebb kullancs volt, annak mennyivel szebb kék színe volt! Az emberekbe is ez van "belekódolva".

2015. okt. 28. 23:32
 30/50 A kérdező kommentje:
A természetes szelekció ma kezd abnormális alakot ölteni. Nem hiszem, hogy feltétlenül azok az alakok lennének a jövő ígéretei, akiknek nincsenek gondjai a nőkkel.
2015. okt. 28. 23:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!