Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők teszik lehetetlenné az ismerkedést, akkor miért mégis a férfiakat bántják ezen az oldalon?
Ahogy körbenézek a világban, a következőt tapasztalom: A nők legjava elutasít mindenféle-fajta közeledési Interneten nem, utcán nem, szórakozóhelyen sem, rendezvényen szintúgy, stb...
Ezzel szemben a férfiak megpróbálnak megfogni minden kapaszkodót, amit csak lehet és mindeközben próbálják fejleszteni is magukat, ki hogyan képes. Az eredmények-meglátásom szerint-a befektetett munkához képest elenyészőek vagy akáér egyenesen nullák.
Ehhez képest viszont a női oldal felelősségét felvetni istenkáromlásnak számít, 100 %-osan a hímnemű oldal a felelős.
de kérdem én: Miért? Az ismerkedéshez, kapcsolathoz, minden ilyenhez két ember kell és az nem működik, hogy én nem teszek semmit, ellenben a másik féltől mindent elvárok és a végén látatlanban még ítélkezek is felette. Lásd: "akinek ennyi éves koráig nem volt még kapcsolata, azzal nagyon nincs rendben valami."
Valaki megmagyarázná ezt?
Nem kell kisfiúként viselkedni, hanem büszkén emelt fővel elfogadni, ha százszor is visszautasítanak titeket. Nekem egyik pasi se mondja, h azért nincs barátnője, mert csúnya vagy szegény. A csúnyaságotokat és a szegénységeteket használjátok pajzsként, aztán ha valaki visszautasít titeket, erre hivatkoztok. Nem emiatt vagytok lekoptatva, hanem mert a személyiségetekkel nem stimmel valami.
A húszas éveim elejét elpazaroltam egy nem éppen szívtipró külsejű főiskolás pasira, aki alkatilag még a középszerűt sem ütötte meg, és havi 50 ezret keresett diákmunkából, mégis halálosan szerelmes voltam belé, de nem kellettem neki, mert sose tudta elfogadni, hogy őt is tudja szeretni valaki.
Akkor kezdd azzal, hogy te is értelmesen érvelsz, mert már maga a kérdésed hibás. Állítasz valamit tényként, ami nem igaz, a fő kérdésed pedig abból következik.
Mi van, ha valaki kiegyensúlyozottnak érzi magát, nincs kétségbe esbe és nem érzi úgy, hogy lehetetlen ismerkedni, mert neki nem azok a tapasztalatai mint neked?
Zimankó, abban igazad van, hogy valóban félreérthető a kérdés, mintha mindenkire vonatkozna.
Akikre érvényes, azok a maguk esetében látják így.
" de nem kellettem neki, mert sose tudta elfogadni, hogy őt is tudja szeretni valaki."
Ez így leírva furán hangzik, de nagyon is valós lehet! Ha valakit egész életében kudarcok sora ér, könnyen eljuthat oda, hogy már elképzelni sem tudja, hogy őt is lehet szeretni.
"Egy jó nő nem adja magát oda minden jöttmentnek, csak annak, aki megérdemli."
Ki az, aki megérdemli?
"Ha valakit egész életében kudarcok sora ér, könnyen eljuthat oda, hogy már elképzelni sem tudja, hogy őt is lehet szeretni." - Csak ha hagyja, hogy ez eluralkodjon rajta. Én is érezhetnék így, lehetnék depressziós, annyi baj ért, mégsem vagyok.
Aki akkor sem tudja átélni a szeretetet, szerelmet, amikor nyilvánvalóan szeretik, az már beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!