Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők teszik lehetetlenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők teszik lehetetlenné az ismerkedést, akkor miért mégis a férfiakat bántják ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Ahogy körbenézek a világban, a következőt tapasztalom: A nők legjava elutasít mindenféle-fajta közeledési Interneten nem, utcán nem, szórakozóhelyen sem, rendezvényen szintúgy, stb...

Ezzel szemben a férfiak megpróbálnak megfogni minden kapaszkodót, amit csak lehet és mindeközben próbálják fejleszteni is magukat, ki hogyan képes. Az eredmények-meglátásom szerint-a befektetett munkához képest elenyészőek vagy akáér egyenesen nullák.

Ehhez képest viszont a női oldal felelősségét felvetni istenkáromlásnak számít, 100 %-osan a hímnemű oldal a felelős.

de kérdem én: Miért? Az ismerkedéshez, kapcsolathoz, minden ilyenhez két ember kell és az nem működik, hogy én nem teszek semmit, ellenben a másik féltől mindent elvárok és a végén látatlanban még ítélkezek is felette. Lásd: "akinek ennyi éves koráig nem volt még kapcsolata, azzal nagyon nincs rendben valami."

Valaki megmagyarázná ezt?

2015. okt. 28. 22:13
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
89%

Persze, régen egy nőnek egy szava sem lehetett, akárkihez is adták hozzá. Ha a férje verte, csalta, stb tűrnie kellett. Naná hogy a férfiaknak nem volt azzal gondjuk hogy nem kellenek egy nőnek sem, szerencsétlen nőt csak utódnemzésre használták. Nyilván mi nők örülünk, hogy már nem kell ezt elszenvednünk, de így létrejött a férfiak egy csoportja, aki rinyál egy nőért, mert ugye ma már nem csak úgy az ölükbe pottyannak.

Egyébként régen méginkább a pénz dominált, minél vagyonosabb volt a férfi, annál jobb családból vehetett el nőt.

Én örülök, hogy már választhatok partnert, nem csak úgy rámerőltetnek valakit...

2015. okt. 29. 00:26
 32/50 wiWell ***** válasza:
Azért gonoljatok bele a lányok helyzetébe is, ha minden alkalmat megragadtok az ismerkedésre, akkor hányan próbálkoznak be egy lánynál nap mint nap. Az azért zavaró tud lenni, hogy nem tudsz végigmenni az utcán úgy, hogy valaki ne állítana le és ne próbálna befuzni.
2015. okt. 29. 07:25
 33/50 anonim ***** válasza:
11%

bírom mikor az evolúció-kitaláció-t keverik bele a dologba.

az evolúció mese felnőtteknek, és az term. szelekcióról sem tud semmit az aki ezzel jött itt.

a lényeg: a média, az emancipáció szétmosta a nők agyát. elvárásaik az egekben. ez a baj.

2015. okt. 29. 07:48
 34/50 anonim ***** válasza:
60%
"Ugyanakkor régebben azért nem volt jellemző ez a leírt probléma, fiatal korára a legtöbb férfinek már volt jegyese." - Igen, amikor nem szerelmi házasságok köttettek, hanem az érdekek és a vagyon döntött, és szinte mindenki félrekefélt...
2015. okt. 29. 07:51
 35/50 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván k*va szar lehet sok elutasításba belefutni, de azt ne felejtsétek el, hogy nem kötelessége egy nőnek (és férfinak) sem ismerkednie. Mert ti itt teljesen magától értetődő dolognak veszitek, inkább elvárásnak, hogy ha odamentek valakihez, ráírtok vagy mit tudom én, akkor az illető azt viszonozza és párkapcsolat lehessen közetek. De mégis miért? Nincs benne az alaptörvényben, hogy a férfiak rendelkezésére kellene állniuk a nőknek, és lessék minden kívánságukat. Nem azt mondom, hogy ne kezdeményezzetek soha senkinél, de kalkuláljátok bele a visszautasítást is, és ne rinyáljatok miatta. Nincs olyan dolog az életben, amiben garantált lenne a siker.

"akinek ennyi éves koráig nem volt még kapcsolata, azzal nagyon nincs rendben valami."

Általában van igazság benne. Szorongás, pánikbetegség, szélsőséges nézetek, elviselhetetlen személyiségjegyek, rossz szokások, nő gyűlőlet, nem megfelelő szociális készségek vagy bármi más is állhat a háttérben, amik ha nem is kapásból kizáró okok, de elég negatív dolgok ismerkedésnél. Meg úgy általánosságban is.

2015. okt. 29. 08:01
 36/50 anonim ***** válasza:

Vicces azért, amikor látom a pasikat panaszkodni, hogy utcán mennyire nincs sikerük, és hogy ők normálisak, kedvesek, rendesek... stb.

Hát engem utcán még csak ilyenek próbáltak leszólítani:

- bunkó tahók

- ittasok

- volt egy, aki csak azt tudta ismételgetni, hogy "szia, hogy vagy"

- volt egy, aki rettegett a robotoktól, hogy átveszik fölöttünk az uralmat, és mellékesen foglalkozott scientológiával

Szóval hol vannak a kedves, rendes, normális, utcán ismerkedő pasik?

2015. okt. 29. 09:25
 37/50 A kérdező kommentje:
Ez most komoly, kedves 70 %?
2015. okt. 29. 09:35
 38/50 anonim ***** válasza:
Igen, komoly, megnéznek, nem vagyok egy bányarém, de leszólítani csak az említett kategóriák szoktak, ők pedig számomra nem perspektíva...
2015. okt. 29. 09:41
 39/50 anonim ***** válasza:
18%

36-os írta:

" Mert ti itt teljesen magától értetődő dolognak veszitek, inkább elvárásnak, hogy ha odamentek valakihez, ráírtok vagy mit tudom én, akkor az illető azt viszonozza és párkapcsolat lehessen közetek. "

nem erről van szó, hanem az ÁLLANDÓ (és perspektíva nélküli) elutasításokról. nem 1 vagy néhány konkrét esetektől.

2015. okt. 29. 10:45
 40/50 anonim ***** válasza:

"manapság olyan férfiak is kényszerszinglik, akik 25-30 vagy még több éve könnyedén kapcsolatban lettek volna."

lol, HOL?

2015. okt. 29. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!