Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégis hogy nézzen ki egy fiatal nő?
Itt annyian megmondják, hogy ne öltözzön a New Yorker-ből, mert az a csórók boltja, adjon magára. Ha meg leírja, hogy ilyen meg olyan márkát használ (pl 20 ezres parfüm), akkor ilyen nő senkinek nem kell, mert túl igényes.
Ne sminkeljen, de ne is nézzen ki átlagosan, ne legyen csóró de ne is költsön magára...
Most akkor milyen egy igényes nő?
offolok, de nekem meg az a kedvencem, hogy legyen szép az arca, otthon is, mindig legyen szexi, kívánatos, DE NE SMINKELJEN, mert a sminket a férfiak nem szeretik, csak a természetességet.
(én kapcsolatban élek, 30 elmúltam, de ha nem húzom ki a szemem, meg pici arcpír, főleg télen, úgy nézek ki, mint egy félhulla így két gyerek után) smink nélkül legyünk szépek, köszi!!! :-)
ezer és ezer képet lehet látni a neten arról, hogy sztárok feltezsik magukat smink nélkül, a lényege, hogy 1% látszik átlag ember felettinek smink nélkül.
Smink nélkül észre sem venné őket senki az utcán.
Na nekem ez a kedvenc ambivalenciám.
Ja, van még egy. Az egyik férfitípus: mindig öltözzön egy nő szexin, az a jó, ha kilóg valami rajta, izgató, ha nem, az nem kelti fel az érdeklődést.
Másik típus: egy igazi nő nem azzal hívja fel a figyelmet magára, hogy kirakja a testrészeit, és úton útfélen provokálni akar, és a férfiaknak sokkal izgatóbb, ha nem láthatják amit szeretnének.
Most akkor mi van???
mondjuk hozzám a második felfogás áll közel, de akkor is...
senkinek nem jó sehogy sem.
Elárulok egy titkot: a férfik nagy része magasról szarik arra, hogy egy nő honnan öltözködik. Akiket valójában érdekel, hogy egy nő miként öltözködik, az a többi nő.
A legtöbb férfi így gondolkodik erről: "ne legyen kurväs, de egy fapina se".
A legtöbb nő így gondolkodik erről: "figyeljen oda a szezonális divatokra és az aktuális trendekre, de ezt ne túl látványosan utánozza, mert az echte majmolás nem jó. Konzultáljon egy szakértővel, hogy milyen színek illenek hozzá és azokhoz az alkalmakhoz, amikre éppen öltözik, mindezt úgy kombinálja, hogy ezek rezonáljanak a belső női énjével és még valamilyen szinten egyedi is legyen, természetesen beszélje meg a barátnőivel és ismerőseivel is, hogy ki hogyan öltözködik, hogy ezzel elkerüljék, hogy ugyanúgy nézzenek ki, mert akkor annyi az egyediségnek."
#4 ez a hozzászólás totál bullshit. igen, van olyan férfi akinek az jön be ha kipakolsz mindent, van akinek meg az, ha nem úgy öltözöl mint egy ri.banc. El tudod tán dönteni, hogy melyik típusnak akarsz tetszeni.Vagy te is csak akkor lennél elégedett, ha egyszerre tetszenél az összes férfinek? De minek? A végére meg bedobod a "senkinek nem jó sehogy sem."
wtf???
Bocsáss meg de a férfi sem hülye. Látszik egy nőn ha jól ( márkásan) van felöltözve. Nem arra gondolok hogy a férfi köpi vágja milyen márkájú ruhadarabokat viselsz, de fel tudja fogni hogy azért a kabátod nem 6 ezres. Az ápolt, csinos nők mindig költenek magukra és ez látszik az összhatáson. Sok pasi meg azt hisszi nincs smineklve a nő, csak mert nem vérnarancs piros a szája. Közben pedig van rajta alapozó, arcpir, spirál, nude ajakkence, szemhéjpúder, egy kis transzparens púder. Nem kell mindent a férfi orrára kötni, mert csak baj lesz.. Jönnek hogy drága ez a sok szépségápolási vacak amit használsz. Közben nekik a különböző videojátékaik meg a PS meg mit tudom én az bizony nem drága.
Én sem vagyok autószerelő de megtudom mondani egy autóról hogy drágább vagy olcsóbb. Ennyire hülye nem vagyok. Ahogy a férfiak sem azok. Csak nulla befektetéssel akarnak fullos nőt maguk mellé. De a kis kocsijuk sem gurul olaj, benzin, rendszeres szerviz, karbantartott gumik nélkül. Szóval az a férfi aki máris kezdi hogy ne költsön sokat magára de ne nézzen ki rosszul alapból elvágta magát nálam.
Én igényes és ápolt nőnek tartom magam. Tényleg nem öltözködöm a New Yorkerből és nincs sok ruhám de ami van az a Zaraból,Massimo Duttitól,Benettonból,H&Mből,Van Graafból,Patrizia Pepetől,Springfieldtől,Gapból,Marks and Spencerből,Mangoból származik. Elmondhatom, nem vagyok rosszul öltözött budapesti visszonylatban. A cipőim inkább bőrcipők és csak néhány táskám van de azok minőségiek.
Két - három havonta járok fodrászhoz a töredezett hajvégeket vágatni ezt leszámítva otthon mosom és formázom/vasalóm a hajam. Kozmetikushoz is két - három havonta látogatók el tisztitókezelésre, ami nem több mint 6 ezer forint. Mükörmöm nincsen, a drogériás lakkok megfelelnek. Drágább (10.000-20.000) arckrémeket használok de fél évre értendő az összeg, sminkből MAC/ ESTEE LAUDER/Clinique az én világom. Egy harminc ezres 100 ml. mennyiségű parfüm több mint egy évnyi használatra elegendő számomra. Szeretek fürdőkbe járni, szaunázni, gőzfürdőzni.Számomra egy fürdős nap feltölti a lelkem és a testem.
Mindenki döntse el mennyire számítok drága nőnek.
8 voltam
#5-ös mennyire szépen megfogalmazta! Hasonlót írtam volna én is. Igazából a kérdésből is látszik, hogy egy nő írta, aki le sem ült megkérdezni erről egy férfit sem, csak a saját elképzeléseit írta le a férfiakról. A 2 dolog pedig messze áll egymástól.
#8: Többségünknek fogalmunk sincs, mennyi a kabátod, dolgozd fel.
"Közben pedig van rajta alapozó, arcpir, spirál, nude ajakkence, szemhéjpúder, egy kis transzparens púder." Vakok sem vagyunk attól, hogy más van a lábunk között.
"Jönnek hogy drága ez a sok szépségápolási vacak amit használsz. Közben nekik a különböző videojátékaik meg a PS meg mit tudom én az bizony nem drága." De, a PS is drága és ezt el is ismerjük! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!