Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megígértem hogy beszélek velük, tanács, hogy mégis hogy kezdjek neki?
A szituáció az,hogy az egyik barátnőm és a párja házasodni szeretnének,de sem a lány szülei,sem a barátaink többsége nem helyeslik a dolgot,mivel a lány 18,a fiú pedig 19 éves.5 éve kezdtek találkozgatni és tavaly jegyezték el egymást.
Nagyon szeretném ha boldogok lehetnének együtt,ezért megígértem a barátnőmnek,hogy beszélek a szüleivel,csakhogy fogalmam sincs hol kezdjem,mert a szülei hallani sem akarnak az egészről.
Tanácsokat kérnék,hogy tudnám megpuhítani őket-egyébként a szülők mintha a nevelőszüleim lennének,de ebben a témában tényleg nem tudok velük mit kezdeni.
l/20
Utolsó, nálad azért annyiban más volt a helyzet, hogy legalább a férjed érett férfi volt, aki valószínű tudta mit csinál.
A kérdező meg amiről beszél, ott a fiú is csak 19 éves, még nagyon sokat fognak változni minden irányba. Nagyon-nagyon korai még házasodni, miért akarják elkapkodni. Éljenek, ismerkedjenek, ismerjenek meg más embereket, aztán 5 év múlva ha még együtt éesznek házasodjanak.
Ezt így ebben a formábvan én sem támogatnám, szinte garantált a válás.
A barátnőddel beszélj inkább...
én 17 evesen kezdtem el jarni az akkor 18 eves baratommal. mindketten valtozunk, o vegzett azota a sulijaval, tobb munkahelye volt, tovabb kepezte magat.
en leerettsegiztem, egyetemre jarok.
o dolgozik, en is amikor tudok+tanulok. berelunk egy lakasreszt. szoval egyutt elunk. sokszor volt gond az anyagiakkal, vagy egyeb kulso kornyezeti tenyezo miatt. még is a mai napig imàdjuk egymast. én ugy erzem egymas mellett nottunk fel, ertunk meg.
tervben van a hazassag, meg hogy tovabb lepjunk ebbol a kis lyukbol. a jo hir az, hogy amint vegzek az egyetemmel, van ismerosunk aki a cegenel nagyon jo fizuval alkalmazna.
igazàbol mar evekkel ezelott megbeszeltuk, hogy egyutt kepzeljuk el a jovot. a kezemet is megkérte, szimbolikusan, karikàval.
de belàttuk mindketten, hogy amìg en gimnazista voltam, es otthon eltem, addig nem lett volna ertelme ennek, hogy most eljegyeztek. ez a mi fogadalmunk volt.
szerintem amig mindketten suliba jarnak, es otthon elnek, ne nagyon biztasd oket.
ki fizetne az eskuvot? rasozzak a szulokre, akik ellenzik?? elobb dolgozzon legalabb az egyik, fuggetlenedjenek.
addig tényleg nevetseges, mit gondolnak, a szulok fizetik?
vagy hogy fognak egyutt elni??
azert hazaskent normális lenne egyutt elni. de 18-19evesen csak akkor lehet ha vegeztek a sulival. minek annyira sietni??
kerdezo, ird le, hogy a fiu dolgozik mar? vagy mikor vegez a lany, mennek tovabb tanulni?
amig ezeket nem tudjuk, nehez ertelmes tanacsot adni.
Gyerekek még.. És enm az életkoruk miatt... Hanem mert veled akarják megvívatni a saját satájukat.
Mert meg mg akarják puhítani a szüleiket.
Házasodni szeretnenek, de nem házasodni fognak, ahogy fogalmaztál.
Ki és mi akadályozza meg őket?
Felnőtt emberek mximum meghallgatják a szüleik veleményét, és megfontolják általánosságban,egy ilyen dologban még azt sem.
Vagy a szülőktől még támogatást varnak el? Akkor ne játszanak felnőttesdit...
Ui
Tehát te csinálsz bputaságot, ha magadravállalod a dolgot, nem a te feladatod, még akkor sem ha a barátnőd
8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!