Mit ér a sok hülye tanács kutyatámadásra, meg elkerülésére, amikor pont azt tettem amit mindenki mond, mégis megharaptak a kutyák? Titeket támadott meg már kutya?
Ti is tudjátok, hogy lópikulát nem ér az egész?
Úgy történt, hogy sétáltam a buszhoz, a másik utcán szoktam menni, de most elsétáltam egyel előbbin, megnézni milyen arra a környék.
És semmi gond nem volt amíg be nem értem egy ház elé, ahol rozoga volt a kerítés. Még el is gondolkoztam, hogy ki lakik itt ilyen putris házban.
Majd nagyjából a ház előtt ugatás hallottam elnéztem arra és látom, hogy rohan le a háztól 2 kutya. Gondoltam nem gond, van kerítés...
Aha... A nagy lócitromot! Kijöttek 2 deszka között és ugattak rám. Ekkor próbáltam nyugton maradni 1 dologra gondoltam: "Nyugalom!, semmi hirtelen mozdulat, ne nézz rájuk, ne kezd el szaladni csak nyugodtan lassú tempóban folytasd az utad ahogy eddig is, és nem lesz gond!"
Aha, de amikor 5 centire beálltak mellém és ugattak rám onnan akkor nehéz nyugodtnak maradni!
Még léptem 2 lépést, belém kapott az egyik kutya, majd vissza rohantak, mintha mi sem történt volna!
Kérdezem, most ez mi a franc volt??? Mindenki azt mondja, NE fussunk, NE hadonásszunk, NE nézzünk a kutyák szemébe, NE álljunk meg! És mégis belém kapott az egyik kutya?
Mi a francot érnek ezek a tanácsok? Akik ezeket kitalálták azok láttak már kutyát közelről???
Megkérdeztem a kutyás ismerőseimet, és kiderült, hogy még én voltam a hülye... "Ugattak rád, figyelmeztettek, de te nem figyeltél rájuk, mentél tovább, ezért kaptak beléd!"
Jaaaa! AHA! Szóval ne álljak meg, de vegyem figyelembe a kutyákat, hogy ők meg meg akartak állítani? Értem! kicsit lehetetlent akarnak nem???
És mit kellett volna tennem? Amint meghallom a kutya ugatást elteleportálni onnan? Vagy a csatornákba leugrani? oda nem tudnak utánam jönni?
Most mi a francot érnek ezek a tanácsok, ha így is megharaptak?
Legközelebb mit tegyek? Még mielőtt elém érnek lőjem le őket egy csúzlival vagy mi?
Nem a járdán mentem, hanem az út TÚL oldalán, mégis átrohantak az úton és 5 centire az aurámba álltak és ugattak rám!
Mégsem értem mivel fenyegettem a területüket? Az út is az Ő területük vagy mi? És én pont abba a 3 méterbe bele értem és sértettem a területüket???
második, nem hiszem hogy bárki azzal a tudattal indulna el otthonról, hogy hú, viszek paprikaspryt, hátha ma megtámad egy kutya... érted :)
Harmadik, a kérdező hangsúlyozta, hogy az út túloldalán ment, hova tudta volna még fokozni azt a nagy ívben kerülést?
Kérdező, bocsi hogy belepofáztam, én is kíváncsi vagyok mit írnak erre, mert ugyanezt tettem volna én is amit te.
A helyzet az,hogy rájuk kellett volna kiáltanod. Látniuk kellett volna rajtad,hogy te igenis is nem félsz tőlük és TE vagy a főnök. Nem pedig az állatok.
Ahol én lakom abban az utcában is mindig kikóborolnak a kutyák,oltva nincsennek..stb.
Határozottan rákiáltok mindig amikor morogva felém fut s vicsorog,hogy "NEM,MENJ A HELYEDRE!!" ilyenkor abba hagyja s csak morog,de nem fut tovább.
A hangod sugározza azt,hogy magabiztos vagy! Tudom,igen ebben a helyzetben nagyon nehéz ezt tükrözni de nincs mit tenni. :(
Orvoshoz menj el,hogy megkapd a veszettség elleni oltást,mert ha lepukkant putriban laknak a "felelős" gazdik a kutyák bizonyára nincsennek beoltva! :(
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!