Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megígértem hogy beszélek velük, tanács, hogy mégis hogy kezdjek neki?
A szituáció az,hogy az egyik barátnőm és a párja házasodni szeretnének,de sem a lány szülei,sem a barátaink többsége nem helyeslik a dolgot,mivel a lány 18,a fiú pedig 19 éves.5 éve kezdtek találkozgatni és tavaly jegyezték el egymást.
Nagyon szeretném ha boldogok lehetnének együtt,ezért megígértem a barátnőmnek,hogy beszélek a szüleivel,csakhogy fogalmam sincs hol kezdjem,mert a szülei hallani sem akarnak az egészről.
Tanácsokat kérnék,hogy tudnám megpuhítani őket-egyébként a szülők mintha a nevelőszüleim lennének,de ebben a témában tényleg nem tudok velük mit kezdeni.
l/20
de mivel jóban vagy a szüleivel, nem lenne gáz ha beszélnél velük.
de csak akkor, ha te is a lány pártján állsz.
Szerintem pár kommentelő félreértett,nem vagyok kíváncsi a véleményekre,hogy miért ne kellene összeházasodniuk,hanem tanácsot kértem.
A fiú már dolgozik,egy céget örökölt meg a nagyapjától,a leányzó idén végez.A pénz nem gond,az esküvőt ki tudjak fizetni,házuk van,családalapításra,babára lenne pénzük.
Ha a további kommentet is arról szeretnétek írni mekkora felelőtlenség és ti nem helyeslitek,akkor nem kérek több kommentet.
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!