Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők teszik lehetetlenné az ismerkedést, akkor miért mégis a férfiakat bántják ezen az oldalon?
Ahogy körbenézek a világban, a következőt tapasztalom: A nők legjava elutasít mindenféle-fajta közeledési Interneten nem, utcán nem, szórakozóhelyen sem, rendezvényen szintúgy, stb...
Ezzel szemben a férfiak megpróbálnak megfogni minden kapaszkodót, amit csak lehet és mindeközben próbálják fejleszteni is magukat, ki hogyan képes. Az eredmények-meglátásom szerint-a befektetett munkához képest elenyészőek vagy akáér egyenesen nullák.
Ehhez képest viszont a női oldal felelősségét felvetni istenkáromlásnak számít, 100 %-osan a hímnemű oldal a felelős.
de kérdem én: Miért? Az ismerkedéshez, kapcsolathoz, minden ilyenhez két ember kell és az nem működik, hogy én nem teszek semmit, ellenben a másik féltől mindent elvárok és a végén látatlanban még ítélkezek is felette. Lásd: "akinek ennyi éves koráig nem volt még kapcsolata, azzal nagyon nincs rendben valami."
Valaki megmagyarázná ezt?
Nem a nők teszik lehetetlenné, csak fel kellene tudni nőni hozzájuk.
Egy jó nő nem adja magát oda minden jöttmentnek, csak annak, aki megérdemli.
Persze a rossz nőket már könnyebben megkaphatod, akiket nagy ívben kerülnek a pasik.
Maximálisan egyetértek,sok éve próbálom én ezt magyarázni itt,de hát nem sok haszna van.Viszont úgy vagyok vele,hogyha már 1 férfi megértette,és elgondolkozott rajta,már megérte...
24/F
Ha igaz lenne, amit most leírtál, akkor senkinek nem lenne párja, maximum a homoszexuálisoknak. De ez nem így van, szóval valamit nem jól látsz.
(Egyébként ha átfutod a világtörténelmet, láthatod, hogy valóban tényleg mindent a fehér férfiak b-sztak el.)
1-es: Mit jelent, hogy felnőni hozzájuk? Mert ha azt várja el egy nő, hogy szellemileg nőjön fel hozzá az adott férfi, és elvár egy adott szintű intelligenciát, azzal semmi gond.
De mikor azt várja el, hogy izmos meg kockahasú legyen a férfi, akkor arról a nőről hadd lehessen már elmondani, hogy szánalmas!
1. Nem A NŐK teszik lehetetlenné az ismerkedést.
2. Van, aki azért utasít el minden platformot, mert éppen egyáltalán nem akar ismerkedni (mindegy, mi az oka), és talán még nógatják is, hogy de próbálja meg, aztán kiüresedik.
3. Azért aki nyitott az ismerkedésre, annak biztos van olyan hely, ahol ez megfelel, hogy éppen nem ilyen helyen próbálkozol az adott személynél, az pech.
4. Ha törzsvendég vagy ezen az oldalon, láthatod, hogy nem az egész férfitársadalom kap támadást, csak az a bizonyos Zokogó Testvériség, akik felnőtt létükre úgy viselkednek, mint egy hisztis bölcsis, akitől elvették a nyalókát.
Zokogó Testvériség "logika":
- nőnek mindig van valakije
- nő össze-vissza dug mindenkivel, akivel csak akar
- de nő nem engedi, hogy hozzászóljon Férfi (megj.: látod az ellentmondást? )
- nő lenni gonosz, felszínes démon
- Férfi lenni áldozat
Jaj, ezt nem ide akartam! :D:D Csak épp tanulok...
Amúgy vedd lazábbra a dolgokat, akk. nagyobb eséllyel lesz csajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!