Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki szerint szép vagyok, mégis mindenki hátat fordít nekem. Miért?
Tényleg abszolút mindenkitől csak ezt hallom. Milyen Szép, nagy lány. Család, barátok, és ismeretlenek. Nem vonom kétségbe a szavaikat, de túlzásnak érzem. Ahhoz képest, hogy hányszor hallom ezt, az életem nem erről árulkodik. Nincsen egyetlen "udvarlóm" sem. Igaz nem járok túl sokat szórakozni, mert egyszerűen nem az én világom. Nem dohányzom, és az alkohol sem az egyetlen barátom. Csak nem szeretem az olyan embereket, akik egy buliból csak annyit mondanak, hogy mit, és milyen sorrendben ittak, na meg mennyire "beálltak". Ettől függetlenül sokat vagyok emberek között, mindig mosolygok. Szeretek vidám lenni, és kedveskedni. Nem bírom ki, hogy ne vigyorogjak rá egy kisbabára, vagy gügyögjek neki. Nem is azzal van a baj, hogy csendes vagyok, mert nagyon is sokat beszélek, és egy társalgásban mindig igyekszem fenntartani a másik érdeklődését, szóval nem sorolom el neki, mit és milyen sorrendben ettem, vagy ittam az előző nyolc órában.
Mégsem értem, hogy ez miért nem elég. Miért nem kezdeményez felém senki? Lehet, hogy nem vagyok elég "c*fkás", de ha ezen múlik, inkább haljak meg magányosan. Akkor velem lenne a baj? Valószínűleg. De mégis mi?
1-essel értek egyet.
Valami nem igaz.
Én sem vagyok az a minden héten bulizós, de ha elmegyek jól érzem magam függetlenül attól, hogy iszok vagy sem. A haverjaim tudják, hogy amit nem szeretek azt nem csinálom el is fogadják, ezért a barátaim. Nincsen sok barátom, de azokat megválogatom.
U.I. Kaphatnék egy képet privibe? Kíváncsi lennék rád.
Nehez megitelni h ki mennyire szep leven csaladrol van szo. En gyerekkel t 165/78 kilo voltam a Nagyim szerint modell alkat, apum szerint hamburger, anyu szerint tokeletes:-)))
Mar evek ota 55 vagyok, de az h a csalad mit mind az baromi szubjektiv:-)Egyebkent ezen ne aggaszd magad, legyel kicsit nyitottabb jarj tarsasagba, ismerkedj es hidd el h megtalalod a partenered:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!