Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 21 éves izmos jóképű vicces gazdag srác vagyok és a nadrágomban sincs gond a méretekkel de mégis ha megszólítok egy szép lányt akkor csak hebegek habogok mint egy elmebeteg mostanában nem megy a csajozás lehetne ezen segíteni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 22:18
1/28 anonim válasza:
Látszik, hogy az ész nem pénz függvénye. :)
3/28 A kérdező kommentje:
Az ész szerintem összefügg a mérettel. Amúgy meg az Eötvös Loránd Tudományos Egyetemre járok de mindegy aki meg nem hiszi az ba,,ssza meg.
2015. aug. 20. 22:23
4/28 anonim válasza:
Lehet az egód nem hagy beszélni. Elnyomja a hangszálakat, akkora.
5/28 anonim válasza:
Én meg a Roxfortba diplomáztam :D
6/28 A kérdező kommentje:
Az egóm nem olyan nagy csupán büszke vagyok arra aki vagyok és arra amiket elértem.
2015. aug. 20. 22:25
7/28 anonim válasza:
ezt is te kérdezted:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
8/28 A kérdező kommentje:
oh a roxfordon diplomáztál azta már megint egy kételkedő harry potter rajongo.
2015. aug. 20. 22:27
9/28 anonim válasza:
úgyhogy ez úgy kamu ahogy van.
nem meglepő.
ez nálam már természetes.
és igen, nem hisszük el.
ha izmos jóképű vagy már akkor megkapsz szinte minden nőt még pénz sem kell hozzá, sőt még beszélőképesség sem!
ha meg simán gazdag vagy szimplán megkapod őket. ennyi kamu vagy szarjankó B)
10/28 A kérdező kommentje:
Igen azt is én kérdeztem sherlock. :-D
2015. aug. 20. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!