Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 21 éves izmos jóképű vicces gazdag srác vagyok és a nadrágomban sincs gond a méretekkel de mégis ha megszólítok egy szép lányt akkor csak hebegek habogok mint egy elmebeteg mostanában nem megy a csajozás lehetne ezen segíteni?
Olyan jót nevettem :D
Remélem kamu.
Szerintem annyi lehet a problema,hogy azt gondolod eleg jol kinezned ahhoz,hogy bejojj egy lanynak, es mikor latod,hogy nem aleltak ajultan a karjaidba a mosolyodtol hirtelen...huss elillan az onbizalmad. Gyur egy picit szerenysegre es szemelyisegre es a csajozas is jobban fog menni.
Uzeni ezt egy 3 nyelven beszelo, muveszeti foiskolara jelentkezo, 18 eves lany.
fú, hát nekem nem tűnsz egy IQ bajnoknak a kommentjeid alapján, kérdező :D
nos, vagy gyúrnod kellene izom helyett kicsit agyra, vagy olyan agyatlan csajszikáknál próbálkozni, akiknek nem kell a duma, csak egy kis pózolós befeszítés meg pénzlobogtatás :D
Az írta az ELTE-re jár, de nem írta, hogy tanul, a teljesség végett egy takarító csapat brigádvezetője apukája cégében.
Ahhoz meg nem kell sok ész, csak jó hátszél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!