Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én egy 21 éves izmos jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 21 éves izmos jóképű vicces gazdag srác vagyok és a nadrágomban sincs gond a méretekkel de mégis ha megszólítok egy szép lányt akkor csak hebegek habogok mint egy elmebeteg mostanában nem megy a csajozás lehetne ezen segíteni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 22:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

16 cm, tehát akkor az ész összefügg a mérettel?

akkor neked nincs sok. XDD

2015. aug. 20. 22:29
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
amugy meg nem kérdeztem a "ezt is te kérdezted"-et te majom hanem mondtam. tudod kijelentő mód. sok eszed van neked is :'D
2015. aug. 20. 22:30
 13/28 A kérdező kommentje:
Na már megint le szarjankóznak nektek ez a mániátok és miért nem hiszitek el az igazat az előző kérdésemnél is nem hittétek el hogy mekkora a fa..om.
2015. aug. 20. 22:31
 14/28 anonim ***** válasza:
sztem izmos nagyképű vicc vagy. nem ijen fiu kell a nőknek, hanem egy férfi ami te csak 20 év mulva leszel talan
2015. aug. 20. 22:31
 15/28 anonim ***** válasza:

én pont hogy elhittem de nem baj. -.-" de nem az érdekel, csak ne kamuzz már ennyit.

ki hiszi el? hm?

amiket leírtál tulajdonságok, azokból elég max 2 és bármilyen csajt megkapsz ba*dmeg!

2015. aug. 20. 22:32
 16/28 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy nektek milyen férfi kell de az volt a kérdésem hogyan tudnák megváltozni szòval írjátok meg nektek milyen az ideális pasi.
2015. aug. 20. 22:34
 17/28 anonim válasza:
75%
Adj le az egódból meg az arcból egy kicsit,aztán lehet sikerülni fog.
2015. aug. 20. 22:36
 18/28 anonim ***** válasza:

Az ELTE-re jársz...és "tudnák"

Na ezt ki hiszi el.....ahhha...ooookéééé

2015. aug. 20. 22:39
 19/28 A kérdező kommentje:
Azt irtad adjak le az egómból, hogy tehetném ezt meg kérlek segíts, higy olyan g..i legyek mint te.
2015. aug. 20. 22:40
 20/28 anonim ***** válasza:
61%

Nem akarok senkit védeni de attol h valaki az eltere jár nem jelenti azt hogy észt vagy nyelvtudást is kapott az élettől főleg a mai országban :)) És nem a válaszadokra gondolok ( adnák) vagy a kérdezőre ... Csak sokat nem jelent az h ki melyik iskolába jár....

Kérdező amugy gondolom, hirtelen csöppentél bele ebbe a dologba bele, bár kinek mi számít gazdagságnak.. :) ( nem az autó márkájátol függ, mert összelehet sporolni pár millios kocsira a pénzt és villogni vele ha meg Létterembe kéne fizetni azt meg már nem birják, tapasztalat :)))) )

Ha gondolod, irhatsz privit, kivancsi vagyok rád hogy miért is nem megy konkrétan az h felszedj egy csajt és nem az értelmesebbekről beszéltem :)

19L

2015. aug. 20. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!