Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elmebeteg? Többi lent.
Szerintem kamu a kérdés :D
De ha nem:
Ahhoz képest, hogy az első csókod vele volt, de 3 hónap után már dugnál. Te aztán nem sieted el.
Amúgy ja, elég elmebetegség, azért egy ilyen nem utasítanék vissza.
Ez a 16 év a lányoknál egy bűvös szám?:D
3 lehetséges dolgot tartok valószínűnek.
1, Meleg. Te csak eszköz vagy neki, hogy leplezze a másságát.
2, Simán csak egy agresszív idióta, aki fél az első sex-től, későbbiekben ez csúnyán ki fog hatni, ezért mindenképp távolság tartást javasolnék.
3, Egy kisfiú, aki fél a sextől, fél a lányoktól még, ezért legjobb dolog a támadás elven tette azt, amit.
Teljesen mindegy melyik verzió az igaz, sorolhatnék még okokat. A tény az, hogy éretlen, agresszív embert találtál, és semmi keresni valód egy ilyen mellett.
Annyiban azért igazat adnék neki, még ha én finomabban is fogalmaztam volna a szituációban, hogy rá érsz még a sexel. Fiatal vagy. Tanulj, bulizz, és hidd el egy szép napon később, eljön majd az igazi nagy ő aki mellett büszke leszel magadra, hogy t e voltál neki az első. Ezt ő is értékeli majd. :)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!