Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek vele? Elmebeteg?

Mit kezdjek vele? Elmebeteg?

Figyelt kérdés
A férjem már az agyamra megy. Azt mondja mindenre amit mondok neki hogy uralkodni akarok felette. Soha nem tettem és nem is vágyom még csak hasonlóra sem. A hangnem normális,nem értem mi ez. Nem lehet elvárásokat támasztani vele szemben mert rögtön ezt mondja. Pl: Mondom neki hogy ha kivitte a szemetet rakjon már kukászsàkot a kukába. Szerintem ez normális ,szerinte nem. Fél òrát szidja amit éppen szerel, mondom ne csináld már mindenkinek ezt kell hallgatni, a gyereknek is. Erre ő :akkor akinek nem tetszik fogja be a fülét. Már besokaltam ,komolyan ùgy érzem magam mintha egy fogyatékossal élnék együtt. Hiába szépen beszélek vele .Nyugodt körülmények között is ez a beütése. Nem akarok egész életemben egy olyan férfival élni ,akinek csak addig vagyok jò amíg nem várok el tőlw semmit. Másrészt fáj hogy engem állít be olyannak amilyen nem vagyok. Még ha azt mondaná basszus ilyen vagyok, akkor azt is könnyebben eltudnám fogadni. Van valakinek ötlete mit kezdjek vele? Egyáltalán ez normális jelenség egyeseknél , vagy betegség ? Vagy mi ez? Milyen megoldás létezik ilyen helyzetben? Tudom furcsa ide írni ezért, de a kilátástalanság sok olyan megoldásra kényszeríti az embert, amit normális esetben nem tenne meg. Szòval megköszönném az értelmes válaszokat.

2015. júl. 16. 11:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
69%

Együtt érzek veled. Pont ilyen volt az exem. Bármit kértem szépen, halkan stb. az volt a válasz, hogy állandóan cseszegetem. Én megpróbáltam elmagyarázni neki, hogy nem nevelni és irányítani akarom, csak a segítségét és az együttműködését kérem, de nem foga fel. Esetleg próbáld meg Te is, hátha ő felfogja Mondd el neki őszintén, hogy mit gondolsz róla. Vagy kérdezd meg, hogy mit tenne ő, ha nem lenne a szemetesben zsák? Menne utánad, hogy rakjál bele? Vagy szórná bele úgy a szemetet? Vagy mit szólva hozzá, ha azzal égetnéd, hogy hangosan káromkodsz egész nap?

Ha nem fogja fel, akkor válj el, én is ezt tettem. És milyen jól....

2015. júl. 16. 11:46
 2/27 anonim ***** válasza:
0%
én nem értem mi a problémàd....
2015. júl. 16. 11:48
 3/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt. Tudod pròbáltam én már szépen leülve ráfigyelve, de kb ùgy van hogy ne problémázzak minden , meg nem kell nem tudod hol a helyed" és rendszerint olyan megalázottnak érzem magam hogy kiakadok és megint na ki a rossz a végére? Nem tudom..ezek szerint nem változnak az ilyen emberek..talán az lesz a vége nálunk is ami nálatok. Mindenesetre lehangolò ez az egész.
2015. júl. 16. 11:54
 4/27 A kérdező kommentje:
2* -Ha nem érted akkor örülj neki mert ezek szerint te nem tapasztald még meg az ilyen bánásmòdot.
2015. júl. 16. 11:56
 5/27 anonim ***** válasza:
15%

Ha ő leviszi a szemetet, te miért nem béleled addig ki a kukát?

25L

2015. júl. 16. 11:57
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Kérdésem van neki is vannak elvárásai veled szemben és azokat hangoztatja is?
2015. júl. 16. 11:58
 7/27 A kérdező kommentje:
5* - Azért nem, mert mást is dolgozom olyankor és nyilván nem nagy elvárás ez azzal szemben aki azt a feladatot látja el. Én sem ùgy végzem a dolgom hogy a felénél kimegyek az ajtòn. Mondjuk megfőzöm az ebédet te meg fejezd be ..ugye az furcsa lenne?
2015. júl. 16. 12:08
 8/27 A kérdező kommentje:
6* -Igen vannak . Èn nem szoktam lázadozni ,megcsinálok amit meg kell.
2015. júl. 16. 12:10
 9/27 anonim ***** válasza:
18%

Ne vedd sértésnek, mert nem annak szánom, csak szimplán kérdésnek.

A kukás esetnél maradva. Ha a férjed kiviszi a szemetet, akkor nem lehet, hogy természetes lenne neki, hogy utána új zsákot is tesz a kukába? Tehát nem lehet, hogy akkor is mondod neki a feladatokat, amikor számára az természetes lenne? Magától is segít vagy mindent mondani kell neki?

2015. júl. 16. 12:22
 10/27 anonim ***** válasza:
71%
Én azt nem értem, hogy mindig is ilyen volt, vagy most lett ilyen? Mennyi ideje vagytok együtt? Mennyit éltetek együtt esküvő előtt? Akkor nem így viselkedett? Hány évesek vagytok?
2015. júl. 16. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!