Mi a fenét kezdjek magammal középiskola után?
semmi elképzelésem nincs milyen irányban tanuljak tovább.
nincsen hobbim, se olyan szakma, ami igazán érdekelne. jóformán nem érekel semmi se.
egyetemre nem akarok menni, mert több oka van, amit most nem írnék le, okj-s szakmákat nézegettem, de ami egy kicsit meg is tetszett, az nincs ebben a megyében(Szabolcs megye).
a pincér az, ami megtetszett, de anyáék lebeszéltek róla és én is olvastam róla dolgokat a neten, hogy itthon nem éri meg pincérnek tanulni.
kipróbáltam már festést, rajzot, gitárt, zene hallgatást, sportot stb, de egyik sem érdekel és nem keltette fel az érdeklődésemet, amivel már a környezetemet is bosszantom.
én vagyok defektes?
18 éves lány
Rendőrség.
1. Nem kell majd dolgozni.
2. Stabil,fix,az ország területén BÁRHOL végezhető meló.
3. Fegyverek. :)
4. Kenőpénz,ingyen drog és prostik.
5. Utána is lesz fix helyed egy szekus cégnél.
6. 100%-ig bejelentett,hivatalos állás!
az utazás nem megoldott?
fősuli? gyerekek? óvónő? tanítónéni? napközis?
informatikus?
adminisztrátor?
bankár?
Dehogy vagy defektes! :)
Idővel mindenki megtalálja a neki való állást, csak te még nem értél meg rá (bocsi a közhelyért, de igaz). Sulidban nincsen pályaválasztási óra vagy tanácsadás?
nincs olyan szak,ami érdekelne, az utazás se és a vele járó költségek miatt sem mennék egyetemre.
nincsen pályaválasztási tanácsadás a suliban
ezek szerint 50 éves leszek, mire érdekelni fog valami? már elegem van magamból is.
Ugyanígy voltam, mint te :)
Gondolkoztam, hogy melyik tantárgyban vagyok a legjobb. Ez a töri volt. Meg is jelöltem egy fősulin egy törihez szorosan kapcsolódó szakot. Fel is vettek. Majd 1-2 hónapon belül kiiratkoztam. Aztán apa tanácsára a elmentem a NAV-hoz. Felvételiztem és sikerült bekerülni. Jó volt pénzt keresni de hamar megutáltam, teljesen felszínre tört belőlem a túlzott szigorúság és parancsközpontúság hatására a szabályok megkérdőjelezésének érzése és a lázadás. Ennek már 3 éve. Azóta alkalmi melóim voltak. Tengés-lengés... Ez van. Már nem tudom visszacsinálni. Most 23 évesen jöttem rá, hogy mit akarok kezdeni az életemmel. Grafikus leszek. Hobbiból alakult ki az elképzelés. Mindig is szerettem rajzolni, de féltem hogy nem tudnék elérni olyan szintet ami kell ehhez a szakmához. De egy "nagy pofon" hatására rájöttem, hogy kezdeni kell magammal valamit és meg kell próbálnom!
Itt van esélyem szabadúszóként boldogulni, úgy lennék csak igazán boldog :)
23 évesen találtam meg az utam. De legalább megtaláltam. Próbáld meg másik megyében ami megtetszett! Valamit valamiért sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!