A középiskola befejezése után a szüleim azt akarják, hohy hétfőtől szombatig iskolába jarjak még három évig. Mit csináljak?
Nem írta sem azt, hogy egyetem, sem azt, hogy sima érettségi. Sőt, azt sem, hogy érettségi...
Mit tanultál, biztosan el tudsz helyezkedni?
Kössetek kompromisszumot, ha annyira dolgozni akarsz, dolgozz egy évet, aztán meglátod, vagy mellette, vagy helyette választhatod újra a tanulást.
Középiskolába nagy általánosságban érettségit szereznek az emberek, szakképzőben meg szakmát.
Ezért írtam.
A szakmunkásképző is középiskola, mint a gimi és a szakközép, ugyanis ezek a középfokú oktatási intézmények...
Kérdező, jól sejtem, hogy nem Magyarországon élsz?
A szüleid azt szeretnék, ha nappali tagozaton tanulnál, te pedig mást szeretnél. Meggyőzni csak te tudod őket. Nem tudom, ők tanultak-e munka mellett, nehéz. Nyilván a legjobbat akarják neked, te meg nekik minél kisebb terhet akarsz jelenteni.
Ha szorgalmas, jó képességű diák vagy, akár neked és nekik is jó megoldás, ha hétköznap tanulsz és hétvégén vállalsz munkát. LAssabban lesz autód, de megmarad a békesség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!