Felvettek egyetemre, de nem akarok elmenni, túl gyerekes vagyok hozzá! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most vettek fel egyetemre, de nagyon gyerekes arcom van, nem nézek ki 18 évesnek. Itthon is sokan megnevettek mindig is, de úgy érzem, egy egyetem nem középiskola. Én nem akarom, hogy rajtam röhögjenek. Úgy érzem még nem nőttem fel fizikailag ehhez. Nem merek elindulni egyszerűen mert olyan vagyok mint egy elsős gimis. Mi legyen? hagyjak ki egy évet és talán jobb lesz? 18/F2014. júl. 31. 15:25
1/32 anonim válasza:
Inkább lelkileg nem nőttél fel, ha ez érdekel a legjobban az egyetemmel kapcsolatban.
2/32 anonim válasza:
Az önértékeléseddel van baj, nem a kinézeteddel. Azon javíts, és irány az egyetem!!!
3/32 anonim válasza:
Menj el egy kórházba egy évre dolgozni, és hidd el, utána rohanni fogsz vissza a suliba!
4/32 A kérdező kommentje:
Kívülállónak ezt nem lehet elmagyarázni. Te mit szólnál, ha 52 kilósan, vinnyogó hanggal és babaarccal kellene elmenned egyetemre? Mert nekem nagyon ciki és mindig is az lesz.. Próbáltam én már határozott megmondó ember lenni, de mindig megkapom a választ : "Téged senki nem vesz komolyan"
2014. júl. 31. 15:32
5/32 anonim válasza:
Te hülye vagy. Egyetemre nem olyan értelmi színvonalú emberek járnak, akik mások külsején röhögnek. Legalábbis nálunk sosem volt ilyen.
6/32 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel, menj egyetemre mindenképp mert később még meg fogod bánni hidd el nekem!
7/32 anonim válasza:
3 év késéssel, 21 évesen kezdtem neki az elsőnek. Ennek ellenére sokszor megkapom, hogy mint egy 16 éves úgy nézel ki. Gyerekes vagy, és senki se vesz komolyan. Eleinte nehéz volt, hogy aki nálam fiatalabb mégis semmibe néz, pedig jóval többet tapasztaltam nála és a fentebb írónak, dolgoztam kórházban és vendéglátásban is. Szerintem ne hagyj ki, nehéz elfogadni, hogy mások nem úgy gondolkodnak mint te, de ha szereted amit tanulsz nem lesz gond, mert csak arra célra gondolj. Sok sikert! :)
8/32 anonim válasza:
És? Ott lesznek veled örökre? Velük fogod leélni az életedet? Vesztegetsz egy évet csak azért, mert másoknak nem tetszik a külsőd?
Értékeld önmagadat! Valaki testi fogyatékos és mégis jól érzi magát a bőrében!
Későnérő típus vagy, szedd össze magad és sipirc az egyetemre!!!!!
9/32 anonim válasza:
Nem te vagy az egyedüli ilyen. Ebben a korban még nagyon sokan fiatalabban néznek ki a koruknál. Én nem foglalkoznék ezzel, örülnék, hogy felvettek az egyetemre. Tenném a dolgom, a többi meg majd adja magát.
10/32 anonim válasza:
És Téged komolyan az érdekel, más mit mond?
Ilyen hozzáállással dolgozni sem mész el, mert mi van, ha nem tetszel a kollégáknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!