S. O. S! Felvettek az első helyen megjelölt szakra, de én a másodiknak megjelöltre akarok menni (oda is megvan a pontom). Két különböző intézmény, de ugyan az a szak. Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet egyáltalán valamit?
0 félévvel átjelentkezni? :D Kicsit csücskös lenne.
Talán tisztába kellett volna lenni a felvételi szabályokkal, amikor a jelentkezésed beadod, és annak megfelelően felállítani a sorrendet. Merthogy a sortartás elve érvényesül, ahova első helyre mész, oda mész. Ha nem mész oda, nem mész sehova. A felvételi döntés az, hogy oda felvettek. Ezzel együtt a többi jelölt szakra NEM.
Már nem tehetsz semmit, ezen előbb kellett volna gondolkoznod. Mint előttem írták, az ember oda jelentkezik elsőként, ahova a legjobban szeretne menni. Azonban volt 4 hónapod arra, hogyha mégis meggondolnád magad, akkor változtathass. Július 10-ig lehetett sorrendet módosítani, nekem előtte e-mailt is küldtek, amiben felhívták a figyelmemet arra, hogy már csak x napig lehet módosítani. Tehát nem értem, ha július 10-ig eszedben sem volt változtatni most mért ilyen fontos, főleg, hogy ugyanaz a szak.
Annyit tehetsz, hogy nem iratkozol be és jövőre újrafelvételizel.
Így már èrtem,ne haragudj, szerintem senki se akart bunkózni de nem írtad le hogy mért szeretnél vàltani. Sajnos már nem tehetsz semmit,a sorrendmódosítást jobban át kellett volna gondolni. Ha nem akarsz abba a suliba járni de az se biztos hogy jövőre a másikba felvennének akkor iratkozz be abba,amire idén felvettek és halassz 2 félévet. Ha jövőre felvesznek a másikba a jelenlegiből csak simán iratkozz ki.
Èn a helyedben mindenképp beiratkoznék,sőt el is kezdeném,mert ki
tudja jövőre milyenek lesznek a ponthatárok és Bp-ben tényleg több a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!